sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Pinkkimustaa leopardia

Hei kaikki taas pitkästä aikaa! Mulla on tullu tämmönen postaustauko, oon ollu kipeä, ja sitte puuhaillu kaikkea mm. ripsipidennyksiä! Vihdoin oli se kurssi niistä ja nyt voin tehä niitä kotonaki muille (: Mulla on itelläki nämä, sillai nämä ei oo ihan valmiit ku ei oo aivan joka ripsessä pidennystä mutta näillä kestää siihen asti että saa sovittua jonku kans millon laitetaan lisää. Mie tein perjantaina Karenille ripset valmiiks ku koulutuspäivältä ne jäi kesken, niihinkään ei ehitty laittaa ihan kaikkiin mutta oon tyytyväinen niihinki (: Sillä on blogissa muutama kuva sen omista ripsistä, mutta laitan tännekki vielä omista ja Karenin ripsistä kuvaa kunhan ensin vähän rajaan ja muokkaan kuvia. En oo hirveästi lakkaillu kynsiä, mutta kova kasvatus vieläki menossa, ja aika hyvin on pittuutta tullukki! Tein yhet lakkaukset uudenvuodenaatoksi, ja ne samat oli mulla tosi kauan ku kipeänä ei ollu intoa lakata uusiks, niistä mulla ei oo kuvaa mutta ne on melkeenpä samanlaiset ku mitä oon ennenki tehny, musta pohja, hopealla hologrammiglitterillä liukuvärjäys ja sen päällä mustalla leopardikuviota, ne pysyki tosi hyvin glitterikerrosten takia :D Sitte oon ottanu puhelimella yhistä lakkauksista kuvan ku vaan sais ne tähän koneelle.. oon yrittäny mutta jos perehyn siihen asiaan joskus muulloin ku nyt yöllä :D

Mulla on koulussa nytten oikeastaan voin sanoa että tosi rentoa, tässä kuussa yhteensä 7pv koulua ja neki mitä on, on äikkää tai liikuntaa. Muuten sitte käyn 2 kertaa viikossa salilla ainaki, ku on vähän niinku itsenäisesti suoritettava tuo liikunnan kurssi. Ja sitte on taas tänäkin vuonna koulussa järjestettävät kauneusmessut! En oo vielä ihan varma mitä ite sielä teen mutta sen näkee sitte. Ja ollaan tyttöjen kans menossa luokkaretkelle 9.4-12.4 Milanoon (:

Ei kovin hyvin näy näissä kuvissa, mutta tuossa päällä on Golden rosen  pientä hopeaa hologlitteriä. 
Tein toissapäivänä siskolle kynnet, kun valitti että en oo aikoihin tehny :D Noo tämmöset nopeat ja yksinkertaset sitte tein ku ei yöllä viittiny alkaa kovin pikkutarkkaa alkaa tekemään, näissä näkyy hyvin tuo uus lakka Color clubin Jingle jangle. Aivan ihana glitterlakka! 

2 kommenttia: