sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Tän joulun joulukynnet

Hei kaikki ihanat lukijat! Ja vaikka en vieläkään ite kovin joulufiiliksissä oo niin Hyvää joulua kaikille! On taas menny hetki ku oon viimeks kirjottanu, nyt halutti taas tulla kirjotteleen. Kuvat on näistä joulukynsistä ootellu jo muutaman päivän että laitan ne tänne. Nämä ei mitkään kovin jouluset ja erikoiset oo mutta mulle just hyvät ja oon tykänny kyllä. Ja sitte pari kuvaa aikasista joululahjoista (: Kiitos paljon Ellalle ja äitille!!(: Postaan sitte lisää lahjoista tai lahjasta minkä saan huomenna.

Opi - vaalean punainen
Lakat: Rimmel - Double decker red
Depend - numero kulunut pois..
Nubar - tummanpunainen glitteri
Calar - punainen glitteri
inm - hologram top coat
Eka joululahja jonka sain Ellalta!! Eli tuo ensimmäinen lakka vasemmalta(: Nyt onki sitten Makeupstoren hologrammilakoista koossa Brita, Greta ja Siw! Seuraavaksi pääsee kynsille testaukseen uusin!
Ja vaikka ei kynsiin liitykkään niin oli ihan pakko tulla laittaan tämäki kuva tänne! Oon aina tykänny vitaliksesta mutta en oo halunnu semmosta isoa rasiaa kantaa mukana niin ihana pikkurasia tullu myyntiin joku aika sitte, äiti osti tän mulle etukäteen joululahjaks! (: En tiä oonko outo mutta tykkään tuon tuoksusta :D Se on semmonen jännä, mutta tullee aina lapsuus mieleen siittä, ku pienenä aina mulle laitettiin tuota ku talvella lähin ulos.

2 kommenttia:

 1. Upeet kynnet taas! Sun postauksista saa aina ihania ideoita omiinkin kynsiin:) ja sulla on ihan sikakivat hiuksetkin!

  http://monchemin-suvi.blogspot.fi/
  tein nyt uuden blogin, käy kattelemassa jos ehdit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!(: Kiva että saa ideoita. Oi kiitos!

   Poista