keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kahdet lakkaukset + Kemin kauneusmessujen ostokset

Heippahei! Nyt oikeen on aihetta kirjotella tänne! Eli meijän koululla järjestettiin viime perjantaina kauneusmessut niinku viime vuonnakin. Tälläkertaa oli vain paljon enemmän porukkaa paikalla. Meijän luokan luokkaretkelle lähtijät kerättiin rahaa piettämällä kahvilaa, ja oli kyllä kiirettä mutta oli se sen arvosta! Ootan innolla Milanon reissua!! (:  Maahantuojia messuilla oli aika paljon, mutta olis saanu kyllä olla enemmän myynnissä tavaraa niillä, luulen että olis menny kaupaksi hyvin.

Oon nyt tehny muutamia ripsiä kavereille ja tutuille, kaikki on onnistunu hyvin mutta aikaahan siinä vielä menee. Tahon vaan että tulee hyvät ettei kärsi omat ripset sitte. Itellä pysyny hyvänä nämä, ja tosiaan niitä kuvia en oo vieläkään muokannu tai en oo saanu siskoa muokkaan niitä.. :D MUTTA yhen meikittömän kuvan löysin jonka voi laittaa ilman muokkausta tänne, jossa jotenki näkkyy nuo ripset.  pakko kai se on pikkuhiljaa opetella muokkaan kuvia.. :D

Nämä lakkaukset mulla oli messuilla. alla lakkana vaaleanpunainen Opi n lakka, jonka nimeä en vieläkään oo saanu selville, kertokaa toki joku jos tiätte mikä opin perus kokoelman vaaleanpunainen lakka on nimeltään, myydään kaikissa Kicks- myymälöissä. Glittereinä oli Color clubin Jingle jangle ja Sinfulcolors Pinky gitter, kukat tein kokonaan akryylimaaleilla.
Tässä ihanuuslakka!! Tämä nous ehottomasti yheks minun lempparilakoiksi, just sopivan pinkki, ei semmonen ihan räikeä vaan tämmönen just ihana :D Essien Lights. Ps. kattokaa kuin minun kynsien kasvatus on edistyny nopeaa lyhyessä ajassa! Alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä ku pittääki, eli pitkiltä. Joka ilta oon hieronu hyvin kynsinauhaöljyä pariki kertaa kynsinauhoille.

                                                                   Messujen ostoksia:

Nämä ihanuudet oli ihan pakko ostaa! Essie - Lights ja Orlyn Pretty in pink kokoelmasta Embrace. En oo vielä jälkimmäistä testannu mutta taitaa seuraaviin lakkauksiin tulla, aivan ihana glitterlakka

Tässä pari pakollista taidekuvaa Embracesta :D Jälkimmäisestä näkkee hyvin minkälaista glitteriä lakassa on. Kivoja nuo pienet hologlitterit tuola seassa.
Sitte ostin vielä nämä kultaset ja hopeiset mikrohelmet ku on tullu muutaman kerran että olis haluttanu laittaa joihinki lakkauksiin mutta sitte ei oo ollu just tän värisiä. Vaikka en usein näitä lakkauksiin laitakkaan niin on hyvä olla olemassa kummiski.

Nuitten kynsijuttujen lisäksi ostin messuilta mineraaliluomivärin ja ripsienlaittoa varten aplikaattoreita. Niistä ei ole nyt kuvaa mutta joskus teen vielä sen meikkipostauksen, niin kuvaan samalla muitakin meikkejä tänne (:
                                                             Aikasempia ostoksia
Ginatricotista tarttu mukaan tämä pakkaus 2 eurolla niin ostin, en ookkaan aikasemmin kokeillu yhtään Ginan lakkaa, näistä lisää sitten ku oon kokeillu.

Flormarin U18 oli alennuksessa Seppälässä niin ostin ku oli edullisesti ja  tosi kivan näköinen lakka. Itelle en oo vielä kokeillu, mutta siskolle laitoin tätä ja oli kyllä niin kiva kuin pullossa näyttikin (:

Nonii vihdoin tännekki kuvaa näistä räpsyttimistä, en just ennen tätä kuvaa oo pahemmin kammannu ja laittanu nuita ripsiä ku ei oo muutenkaan meikkiä mutta tuosta nyt suunnilleen näkkee minkälaiset nuo on, muutamia omia ripsiä vielä on mihin mahtuis pidennyksiä laittaan, tulis paljo tuuheammat sitte mutta tykkään näistä ihan tämmösinäki! (uusi pinkki pipoki kuvassa :D)

En koskaan ruukaa laittaa tänne itestä kuvia mutta tännään innostuin laittaan hiuksiaki kiharalle ja ottaan muutaman kuvan nii samalla laittaa tänne tämä, tässä näkkyy miltä nuo ripset näyttää muun meikin kans kauempaa kuvattuna, sais olla vähän tuuheammat mutta kattoo sitte ku huolletaan seuraavan kerran (:

8 kommenttia:

 1. Kauniita kynsiä. :) tuo essien pinkki on kyl ihana! Mäkin taisin ostaa ginast tuommoisen lakkapakkauksen mutta eri väreissä. Oot muuten tosi nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikiitos! (: niion, aivan ihana kyllä! Mitä oot tykänny lakkojen laadusta? oikiitti (:

   Poista
 2. vooii söpöö <3 ps. ihan hienoja nuo kynnet ;)

  VastaaPoista
 3. Voisiko tekstin kokoa muuttaa hieman suuremmaksi, on aika vaikealukuisen pientä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sanoit! Nyt pitäis olla parempi (:

   Poista
  2. Juu nyt ainakin näkee. :D Siis vaikkei näössäni olekaan vikaa (ainakaan pitäisi olla) niin se teksti oli jo niin pientä että etenkin väsyneenä oli hankalaa lukea, mutta kiva kun korjasit! :)

   Poista
  3. Nonii no hyvä että nyt on parempi! :D tarkotus on muutenii muuttaa tätä blogin ulkoasua mutta kattoo kun saan aikaseksi :)

   Poista