keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Pari lakkausta viimeviikoilta

Hei! Taas tämmönen postaustauko tullu.. Oon ollu ihan poikki lähipäivinä enkä oo jaksanu tehä yhtään mittään, koulussa ollu ja sitte kotia makkoileen ja nukkuun. Viikolloppuna on ollu kaikkea menoa sitte. Mutta nyt alkaa pikkuhiljaa piristyyn ku alkaa aurinkoki paistaa ja alkaa tuntuun että pikkuhiljaa mennään kohti kevättä! (: En oo hirveesti nyt kynsiä ees lakkaillu, ku tehny yhet lakkaukset ja ne on sitte pysyny aika kauan. Tässä samalla vihdoin ja viimein oon saanu aikaseks tehä sitä ripsipidennyspostausta ja julkasen sen tän postauksen jälkeen. Mietin että oisko pitäny kuvata niitä pidennysten tekemiseen tarvittavia välineitä, mutta toisaalta ei niissä oo mittään kummempia ku ne ripset, liima, pinsetit ja joku jolla saa alaripset peitettyä. Ja jotaki pikkujuttuja lisäks. Kerron niistä tarkemmin enspostauksessa.
Meillä on nyt koulussa alkanu ehostus ja muutamia meikkejä on jo päässy tekkeen. Voisin laittaa niistä kuvia jos saan luvan niiltä kelle ne oon tehny (: Aattelin jos laittasin siskolle tekemistäni meikeistä tänne kuvat.

Näissä on pohjalla Opin vaaleenpunasta lakkaa pohjalla, Makeupstoren Brita
 ja Orlyn Embrace
Näissä pohjalla Models ownin Soda pop pink ja mustat pisteet tein China glazen  Liquid leather. 

2 kommenttia:

  1. Oot tosi hyvä tekee kynsiä :)
    Kun sie käyt tuota kosmetologi puolta? vai miten sen vois sanoa,niin voisit kertoa siitä,ko ite ajatellu mennä sitte ko pääsee yläasteelta.
    Mitkä oppiaineet ovat tärkeitä ja mikä pitää olla keskiarvo et pääsee? :) kiitos jos vastaat! :)

    VastaaPoista