perjantai 16. marraskuuta 2012

Vaalea helmiäinen + akryylimaalini

Moro! Nyt perjantai yönä on just hyvä aika kirjotella tänne jos on kotona koneen ääressä :D Oon tässä illan viettäny Karenin kanssa lakkaillen kynsiä ja siistien huonetta, samalla tuo kynsilakkanurkkaus sai pitkästä aikaa uutta järjestystä. Otin kaikki lakat pois laatikoista, lajittelin ne merkin mukaan ja otin kuvat melkein kaikista. Tulossa on siis kaikki kynsilakkani- postaus!! Viimeks oon tehny sen niiiin kauan aikaa sitte että en ees muista :D Just sain kaikki ne kuvat koneelle, sitten kun on aikaa niin kirjotan postauksen sitte niistä. Nyt tulin julkaseen kuvan nykysistä nopeasti lakatuista kynsistä ja akryylimaaleista. Sori ku en taaskaan ehi kirjottaa sillai kunnolla, vaikka haluttais muttako pittää laittaa unille että jaksaa huomenna herätä ajoissa laittautuun tanssiesitystä varten (:
Ylhäällä olevat lakkaukset on siis nyt kynsillä. Tein vaan nopsaa tuommoset yksinkertaset mutta kivat  lakkaukset. Luonnossa näyttää paljo paremmalta mitä kuvassa..
Yks lukija kyseli millä akryylimaaleilla teen kuviot kynsiin,  noo eipä mulla sen kummempia nämä maalit ole, kun ihan perus akryylimaalituubeja. Ylemmät on uudemmat ja tykkään niistä jotenki enemmän, omasta mielestä parempi koostumus. Olen saanu molemmat paketit lahjaksi, mutta muistaakseni ylemmät oli Lidlistä ja pakkauksessa on 24 eriväristä maalia + extraa lisä musta ja valkoinen tuubi. Alemmat eli Artmaten maalit oli minun ekat akryylimaalit, joilla harjottelin tekeen kuvioita, koostumus on paksuhko, sopii joihinkin kuvioihin paremmin kuin toisiin. Muistaakseni Suomalaisesta kirjakaupasta ostettuja. Tuubeista puuttuu muutama, ainakin valkoinen.
Pittää vielä tähän loppuun mainita, että tässä lueskelin Kicksin lehteä joku päivä, mutta tämä Kicks- myymälöiden joulukalenteri, niin hyvä juttu mulle, tulleepa käytyä ainaki sielä useampana päivänä, varsinki ehdoton on 5. päivä, Sechen ostoon! (:

2 kommenttia:

  1. Niin akryylimaalien hintaa et tiedä varmaan kun oot lahjaks saanu. Mun pitää jostain ruveta metsästämään noita akryylimaaleja ja sopivan pieniä pensseleitä :) oisko ideoita noihin pensseleihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista enää, kyllä mie sen sain tietää silloin mutta siitä on jo aikaa. Ei tosiaan ollu kalliita! Ja kannattaa lueskella aina joku Lidlin mainoski, ku kausittain saattaa sinnekki ilmestyä. Sitte Tiimari ja Suomalainen kirjakauppa kannattaa käydä läpi. (: Siveltimet ite oon ostanu sielä kosmetologien messuilta, mutta niitä saa netistä ja aluksi ite käytin tosi ohutta vanhaa eyeliner sivellintä :D ja esim. leopardikuvion oon aina osannu paraiten tehä hammastikulla :D joskus teen sen myös pienellä dotting toolilla (:

      Poista