maanantai 19. marraskuuta 2012

Kynnet ilman mitään lakkaa

Hei! Lueskelin tässä blogeja ja luin Sonnen tämän postauksen, jossa haastetaan muitakin kynsibloggaajia tekemään samoin ja mulla tuli heti into kirjottaa tästä eli kuvien muokkauksesta näin kynsiaiheessa ja kynsistä ilman lakkaa . Suosittelen lukemaan Sonnen postauksen, sitte tiiätte tarkemmin mistä on kyse!

Tässä minun kynnet ihan ilman mitään, juuri lakan poistamisen jälkeen. En ole käsitelly tätä kuvaa mitenkään, niinkun en koskaan teekkään. En tiiä näkyykö minun kuvista täälä, että en muokkaa niitä millään lailla, laitan vaan suoraa kamerasta koneelle ja sitte tänne parhaimmat kuvat. Ja tämä johtuu siitä että en oikein edes osaa muokata kuvia, tietenki se olis hyvä taito osata, että sais vielä nätimpia kuvia tänne, voisin muokata taustan tai jotku roskat, pölyt ja sen tapaset pois kuvista. Noo ehkä sitte joskus opettelen senki taidon :D Tähän asti oon pärjänny ilman niin ehkä pärjään vielä hetken.
Minun kynnet on tällä hetkellä lyhyet, mutta ihan hyvässä kunnossa, ei liuskotu pahemmin, eikä ole halkeamia tai repeämiä koska ne on nuin lyhyet, pitemmissä aina jotaki pientä häikkää löyty. Kellertävät nämä kyllä on, niinku aina kun lakkaa kynsiä, tosin nyt vähemmän ku ennen ja luulen että se johtuu siittä että en oo nyt lakannu niin usein. Pitkissä keltasuus näkyy huomattavasti paremmin ja onhan kynnen kärjet ollukki pitemmän aikaa lakattavana kun ihan kynnen juuri osa. Mulla on ollukki aina välillä täälä blogissa kuvia minun kynsistä ilman lakkaa, tai vaan läpinäkyvän lakan kans. Laitan niitä muutamia tähän lisäks. Ajalta ku mulla oli vielä kynnet :(

Tässä on tuo peukalonkynsi, kun se oli katkeamassa, ja näköjään kviasti liuskottunu kärjestä ja muutenki tosi keltanen.


Tässä on kuvaa ku olis just ottanu vihreät lakat pois, joista oli tarttunu kynsille väriä aluslakasta huolimatta. Liuskottuneet on myös ja tosi kellertävät, ku melkein juuresta asti keltasuus näkyy.

Näissä on kirkas lakka päällä, mutta kynsien kunnon näkee silti aika hyvin, ovat keltaset, ja liuskottuneet, siksi keltaisuus on paikoin lähtenyt liuskojen mukana.

Tämä kuva on otettu joku aika sitte ku olin tosi hyvin saanu kasvatettua kynsiä. Nuissa näkyyki hyvin että  kuinka keltaseks yleensä mulla kynnen kärjet on kun ne on pitkät. Ja peukalon kynsi on ottanu osumaa ja repeämässä, siksi olen koittanu paikata sitä jotenki. Nyt ihmeen hyvin oli kyllä pysyny liuskottumatta kynnet, paitsi keskisormenkynsi vähän. Tästä näkyy myös hyvin, että minun peukalon, etusormen ja keskisormen kynnet kasvaa vinosti, sillai että kynsi alkaa kääntymään alas ja toiselta sivulta enemmän, mitä pidemmäksi se kasvaa.
Näin ku jälkikäteen aattelee, en ees tiiä miks oon laittanu tänne aina välillä kuvia minun kynsistä ilman mitään lakkaa. Mutta niin oon tehny, vaikka nämä ei mitkään täydelliset olekkaan ollu eikä ole nytkään! Kaikki ainakin näkee totuuden, mitä ei normaalisti lakan alta näy. Monesti jotku on luullu minun kynsiä hyvin tehdyiksi rakennekynsiksikkin, mutta eivät todellakaan ole, aina olen itse vaivalla nämä kasvattanu! (: Tähän loppuun vielä kiitokset Sonnelle että kirjoitti mielestäni hyvästä aiheesta postauksen!

3 kommenttia:

 1. http://nenneisanailartist.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html

  Sinut on haastettu :D

  VastaaPoista
 2. Tää on vaa idea,ko oon ittekki innostunu kynsien laitosta ja sillee ;)
  Olis kiva sellanen postaus,jossa kerrot miten hoidat kynsiä. Jos ne liuskottuu,ja mitä teet päivittäin yleensä niille.
  Thanks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voisin kyllä tehä! :) vaikka en mitenkään kovin erikoisesti hoida.

   Poista