keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kynsikoristelua koululla + vaaleanpunaisia lakkauksia

Hei! Oon tänne jo maininnukki, että minut pyydettiin kesken harjottelujakson yhtenä päivänä iltapäiväksi koululle opettaan kynsienkoristelua, ja kertoon kaikkea tarpeellista ja näyttään tekniikoita nykysillä ykkösille. Heti ku kuulin tuosta nii aloin suunnitteleen mielessä jo mitä kaikkea voisin näyttää ja minkälaisia kynsiä tekisin malleiksi. No päädyin sitte siihen ratkasuun että teen joka kynteen erilaisen lakkauksen, joitaki helppoja joita oon jo ennenki tehny, ja sitte että näyttäsin kuvia täältä blogista. Olihan se sillai vähän outoa mennä vaan yhtäkkiä isolle ja suurimmaks osaks vieraalle ryhmälle kertoon näistä jutuista, ja vaikka oon näitä kynsijuttuja jo monta vuotta harrastellu niin onhan mullaki vielä paljo opittavaa. Mutta sitte ne tunnit meniki tosi mukavasti ja nopeaa, siinä samalla kävin kattoon kauneuspysäkilllä kavereita, jotka oli sielä harjottelussa. Ja sitte lopuksi sain palkaksi valita pysäkin myyntihyllystä kaks kynsilakkaa! (: 

Työharjottelussaki meillä oli kynsienkoristelupäivä, jossa kokeiltiin kaikkia eri tekniikoita kynsien koristeluun asiakkaille. Se päivä meni mukavasti vaan kynsiä lakatessa (: Ja vaikka tämä nyt ei aiheeseen liity millään lailla, ihan pakko kirjottaa tästä tännekki, vaikka tästä onki jo jonku aikaa, eli oon vaihtanu hiustenväriä! Oon suurimman osan elämästä ollu vaaleahiuksinen, joskus enemmän ja joskus vähemmän, on mulla muutaman kerran ollu jotaki tummempia raitoja, ja kerran värjäsin ennen kesää ihan omalla värillä kokopään joka on perus harmahtavan ruskea, ei kovin tumma ja siittä on muistaakseni 2 vuotta. Ja siitä sitte kesän aurinko taas vaalensi niitä kivasti, sitte oon vähän väliä vaalentanu raidoilla lisää, mutta tällaset luonnonkiharat hiukset kärsi siittä aikalailla, niin nyt sitte päätin että vaihan tummempaan, ja minusta sopii mulle hyvin ja oon ollu tyytyväinen väriin. (: Tuossa alempana on kuvaa. Taitaa olla eka kuva minun kasvoista täälä blogin puolella jos oikeen muistan :D 

Mallikynnet 
Tässä Kauneuspysäkiltä saadut lakat Orly - Elsbeth's rose ja Artdeco 172. Ihania lakkoja molemmar, Orlyn valitsin, koska mulla ei oo oikeen yhtään tuonsävystä, hyvinpeittävää vaaleanpunasta ja Artdecon, koska en oo aikasemmin testannu tuon merkkisiä lakkoja, ja väri vaikutti pullossa tosi ihanalta, en osannu yhtään oottaa miltä tuo kynsillä näyttäis.


Orly - Elsbeth's rose, kaksi kerrosta peitti hyvin pitemmätki kynnet.

Artdecon 172 kuvattu ilman salamaa

sama lakka salaman kanssa. Tykkään tässä lakassa siittä, että vaikka onki tosi läpikuultava, niin  kynsien kellastuneet kohdat ei kuulla keltasina läpi, ei tässäkän kuvassa näy selvästi, missä keltasuuden raja menee.Huhhuijaa, mulla olis tavotteena kirjottaa nyt vielä yks postaus, ku sattu tämmönen into vielä päälle, saattaa mennä myöhäänki, mutta toivon että huomenna olis rento koulupäivä, ku on yrttinyyttikoulutuski(:
2 kommenttia:

  1. Heyyy, hyvää sulla toimii täää nyt! Bra bra!! Äläpä nyt liian myöhään täälä ole, 6tunnin pääsät jo herätysss! :o :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Khyllää!! Vihdoin pääsee postaileen :D En taija ehtiä nukkua paljo mittää.. koittaa sitte linkussa :DD

      Poista