maanantai 8. lokakuuta 2012

Vihdoin kuvia!! Sinisiä kynsiä + ripsienpidennykset

Heii pitkästä aikaa saan tänne kuvia! Mulla onki nyt paljo kuvia postaamatta, mutta laitan niitä tänne aikajärjestyksessä, kirjotan nyt muutaman ajastetun postauksen että saatte vähään aikaan muutaman postauksen lisää, koska torstaina on suuntana SKY-messut! Messumatka kestää torstaista lauantaihin, ja heti sunnuntaiaamuna lähen Alanyaan, sielä sitten viikko, ja sielä tosiaan en voi postailla. Reissujen jälkeen on tänne luvassa ainaki paljo kuvia ostoksista, ja vaikka tämä nyt onkin kynsiblogi, aattelin laittaa kaikki meikki- ja ihonhoitojutuistakin kuvaa tänne, mitä ostan.

Mutta vähän tietoa tilanteesta koulussa, eli 6 viikon työharjottelujakso on nyt ohi, tällai jälkeenpäin ku miettii, sielä oppi hyvin tekemään oma-aloittesesti hoitoja ja opin muutenki kivasti uutta ku oli niin erilaisia asiakkaita. Välillä oli kyllä aika raskasta, ku jotku päivät oli niin pitkiä, ja oli paljon asiakkaita, mutta kyllä niistäki selvittiin. Työharjottelupaikassa mie sain ripsipidennykset, niistä kuvaa tuola alempana. Ite tykkäsin niistä kyllä kovasti, ja nopeutti meikkaamistaki ihan kivasti, mutta sitte ku ne alko meneen huonompaan kuntoon, ja olis ollu huollon aika, niin päätin että en huollata niitä, ja syy oli tää nykynen rahatilanne, mutta kiva oli kuitenki kokeilla nuitaki (: Koulua on ollu nyt pariviikkoa ja tässä jaksossa onki sitte kaks kurssia, yritystoiminta ja trendit. Yritystoiminnassa ollaan tähämennessä käyty läpi teoriaa ja tehty somistuksia kouluun. Trendeissä meillä oli ekana korvakynttilä ja tulossa yrttinyyttihoito, kestolakkaukset, aromahieronta ja suklaakasvohoito. Minusta kaikki tän jakson asiat kuulostaa kiinnostavilta, luultavasti kiva jakso tulossa (:

Näissä on kolme kerrosta Opin Shimmer & Shimmer lakkaa. Pysy ainaki hyvin ku kunnon kerrokset glitteriä :D
Näissä on 2 kerrosta Sally Hansenin Blue me away ja päällä kerros Color clubin  Pure energy lakkaa.
   
Nämä kuvat on otettu muutama päivä ripsien laittamisen jälkeen, ylemmässä kuvassa ei ole mitään meikkiä, alemmassa vain ihomeikki.
Alan tässä tekeen toista postausta, ja lataileen lisää uudempia kuvia tänne!!

4 kommenttia: