lauantai 13. lokakuuta 2012

Tummia lakkauksia

Helloou! Oon nyt syksynmittaan alkanu tekeen enemmän tummempia lakkauksia, johtuu just varmasti syksystä, ja enemmän sopii tummaan vaatetukseenki tämmöset lakkaukset. Haluaisin nyt laittaa kuvaa minun meikkijutuistaki, ku oon löytäny Halpahallista alennuksesta luomiväripaletin, jossa 4 eri ruskeaa ja ihanan lumenen huulipunan! Molemmat sopii niin hyvin syksyiseen meikkiin, mutta just nyt mulla ei oo kuvaa luomiväristä ja sillä tehdystä meikistä, ja huulipunan kans kävi huonosti, ku oltiin työharjottelujakson aikana Oulussa, niin se jäi sinne, nyt jokupäivä pittää kävästä kyseleen siitä, niin saan kuvaa tänne blogiin. Ja Uinon blogista näin jonku aika sitte kätevän laatikon meikkien säilyttämiseen, siitä asti on pitäny käyä Ikeasta hakemassa semmonen, ja tällä viikolla sitte sain aikaseks käyä ostaan sen, suosittelen semmosille, joilla on paljon meikkejä, eikä niille kunnollista säilytyspaikkaa. Mulla on ollu ennen meikit pitkin pöytiä :D 

Nämä kynnet tein kaverin synttäreitä varten, ja siks kultasta koska oon nyt jotenki yhtäkkiä alkanu tykkään piettää kultasia koruja, niin nämä sopi täydellisesti minun asuun ja koruihin. Pari kultaista glitterlakkaa sain lainaan Meriltä, loput on omia, ja irtoglitterit on LCN:ltä saatuja. 
Ylempien kuvien lakkauksen pohja on vain tämä CG: n liquid leather. 
Niin ja unohtu mainita tuossa ylemmässä tekstissä, että oon kauan kasvattanu kynsiä ja melkein koko kasvatuksen ajan niissä on ollu tuommonen kapeampi malli, niin nyt halusin vähän vaihtelua ja lyhensin pikkusen päitä, että sain enemmän neliön muodon nuihin. Ja tuo oudon näkönen juttu peukalonkynnessä on semmonen korjaus juttu ku siinäon pieni halkeama alkamassa :D
Näissä on alla 2 kerrosta CG:n Liquid leather lakkaa, ja päällä 2 kerrosta Lorealin vanhaa, mutta hyvässä kunnossa olevaa jännää hilelakkaa, erivaloissa nuo lakkaukset hohti eriväreissä, kaikkia ei saanu ees kivattua kameralla.

8 kommenttia:

 1. Ihanat nuo alimmat kynnet! :) Todella nätin väriset :)

  Miulta löytyy myös blogi osoitteesta http://emmminn.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) mieki tykkäsin tuosta lakkayhdistelmästä:)

   Poista
 2. Hei ,mistäs tänne oikeen pääsee lukijaksi kun tuo sivussa oleva härpäke ei näytä lukijoita eikä siitä pääse liittymään???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, apua ei tässä pitäis olla mitään ongelmaa! pitää selvittää kyllä tuo homma. mulla joskus tekee tuon jutun toisten blogien kanssa, mutta oon pari kertaa päivittäny sivun niin se on taas toiminu.

   Poista
 3. Moikka, oon seuraillu anonyyminä sun blogia nyt aika pitkään jo ja tykkään hirmu paljon! :) mietin että voisitko joskus kirjoitella sun koulusta tai ylipäänsä koulutuksesta jotain, oisin tosi kiinnostunut kuulemaan että mitä kaikkea siellä teette jne :) oon 95 syntynyt ja lukiossa mutta tällä tietoa lukion jälkeen suoritan kauneudenhoitoalan perustutkinnon koska kosmetologin ammatti kiinnostaa:) kynsiäkin oon laittanut muutaman vuoden jo! mutta joo keep up the good work, ja jos jossain vaiheessa aikaa/intoa riittää niin olisin tosi iloinen jos jaksaisit koulutuksestas kirjottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii ompa mukava kuulla että joku tykkää!! (: joo voisin kertoa tarkemmin koko opiskelusta, vaikka aina välillä oonki kirjotellu mitä on koulussa meneillään ja muitaki koulujuttuja. mutta hyvä postausidea tehdä siinä välissä kun ei ole lakkauksia postattavana. :)

   Poista
 4. Ihana kimallus!! Sulle olis tunnustus/haaste: http://mia-polishdream.blogspot.fi/2012/10/tunnustus.html

  VastaaPoista