keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Messujen & Alanyan ostokset ja lakkaukset

Heippa kaikki lukijat! Nyt pääsee kirjottaan taas, ku reissut on tehty. Helsingin reissu messuille meni tosi kivasti meän koulun kosmetologien kans, vaikka pitän linkkumatkat väsyttiki vähän. Tulomatkalla pysähyttiin pariks tunniks Frantsilan tilalle, jossa valmistetaan mm. luomuihonhoitotuotteita ja öljyjä, kuunneltiin sielä sitte juttua niitten valmistuksesta ja tuon tilan kaikista palveluista ja semmosista, jos kiinnostaa niin kannattaa käyä lueskelee tuota nettisivua. Mie voisin ainaki ihan mielellään koittaa nuita ihonhoitotuotteita. Nyt ainaki on vielä liian kalliita mulle, ja just satuin löytään yhen toisen ihonhoitosarjan testaukseen.

Hetki ku pääsin kotia messumatkalta, seuraavana aamuna aikanen herätys, autolla Luleåta kohti, sieltä konneella Antalayaan, taas pari tuntia linkussa ja vihdoin perillä Alanyassa, jossa oltiinki sitte lauantai-iltaan asti eli melkein viikko. Oli tosi ihana matka, lämminta riitti ja sai ottaa aurinkoa ja vaan olla rennosti, uida, sukellella, shoppailla, syyä hyvää ruokaa ja vähän yöelämääki katella. Sieltä oliki sitte vähän erijuttu tulla Suomeen ku just pakkaset tullu tänne, ja luntaki satanu.. Noo oon mie tähän ilmastoon jotenki tottunukki, iho vaan vaatii paljo kosteutusta nyt, varsinki jos tahtoo piettää tän rusketuksen ees hetken aikaa hyvänä.

Mutta nyt vähän selitystä näille kuville ylleensä eli näitä on nyt nii paljo ku aattelin nyt kerralla laittaa kaikki lakkaukset ja ostokset samaan postaukseen. Ekana on vaan nää lakkaukset ja sitte ei aikajärjestyksessä Turkin ostokset ja sitte messujen. Tällä hetkellä just lakkasin itelle yhellä vaalealla nuista uusista lakoista, kuinka outoa, mulla muka lyhyet ja vaaleat kynnet :D ei yhtään minun tapasta.
 AINIIN piti kertoa ekana jo, mutta unohtu!! Mulla siis on oikeasti lyhyet kynnet, Turkissa katkesi yks ja sitte laitoin kaikki ihan lyhyiks, enkä oo viikossakaan vielä tottunu tähän että voin tuntea sormenpäillä ku kosken esim. vaikka nyt näppäimistöön. En totu tähän varmaan vielä hetkeen, koska muistaakseni mulla oli viimeks näinlyhyet olisko jopa vuosiki sitte, oikea tieto löytyis jos jaksaisin selata tätä blogia taaksepäin, mutta minusta oon kasvattanu eka ainaki viime joulusta asti kevääseen, sitte keväällä lyhensin, mutta en näinlyhkäsiks missään välissä, sitte kesän alusta alotin taas kasvattaan ja nyt oli ihanan pitkät, ja todellaki nyt kasvatan taas pitkiksi pikkuhiljaa, ei tämmöset lyhyet oo yhtään minun juttu :D
Tämmöset lakkaukset mulla oli ku lähin messuille ja jonkuaikaa sielä Turkissaki näillä olin.



Piti laitaa varpaankynnetki rantakuntoon :D

Tässä nää nyt sitte on! LYHYET, tosi outoa mulle :D Mutta tuo lakka on niin kivan värinen ja hyvin peitti 2 kerroksella, mutta hukkasin jo sen.. Lakkasin nää sielä Alanyassa ja joko lakkapullo jäi sinne tai joutu jonkui muun laukkuun, pitää kattoa iskän tyköä jos se vaikka sielä olis, harmi kyllä jos ei löydy mistään, vielä ihan uus lakka.


Tässä alemmasta kuvasta ylllärivin toista lakkaa, ihana värinen, ei pinkki eikä oranssi vaan siittä väliltä! Tosiaanki tuun käyttään ainaki kesällä (: Ja älkää välittäkö vähän epätasasesta lakasta, ku ehin käyä kerran nuilla jo tanssissa nii lattia kulutti vähän pois ja alkkasin uuen päälle nii siks tuo epätasasuus. 

Alanyan ostoksia tässä, kaikkien yksittäishinta oli suunnilleen siinä euron paikkeilla, niin aattelin koittaa onko hyviä lakkoja, ku oli niin ihania värejäki vielä. Kuvasta tosiaan puuttuu tuo yks hukassa oleva lakka vielä. Ylärivi: Golden Rose num.91 kirkas pinkki, num.243 lakka jota on varpaankynsissä ylemmässä kuvassa, num.132 perus vaaleensininen, num.222 turkoosi, num.66 perus hopea lakka. Alarivi: num.40 haalea kultainen, num.18 vaalea helmiäinen, num.100 vaalea helmiäislakka myös jota juuri nyt kynsillä, num.50 läpikuultava vaaleanpunainen ja num.98 pientä hopeaa hologrammiglitteriä

Tästä alaspäin messuostoksia, en laita hintoja ku ne on ammattilais ja tukkuhintoja ja joitain hintoja en välttämättä muista, mutta jos tahotte tietää niin kommettia vain (:
 90mm hieno lasiviila, kätevä meikkipussikoko.

Artdedon huulipuna num.88 lilan sävynen jossa pientä glitteriä, ihana huulilla.
Pierre Renen vaaleanpunainen huulipuna ja vaalea hyväpigmenttinen luomiväri.

Tässä nuo ylemmät iholla, tykkään kovasti vaaleista huulipunista varsinki sillon ku on rusketusta.
Grimasin irtopuuteri, tän ostin siks ku on kätevä olla vaan yks läpinäkyvä puuteri joka  kiinnittää meikkipohjan, ku että olis monta eriväristä puuteria eri vuodenaikoihin. Ja ostin tuon ku oli alennuksessaki vielä, ja tarvitsinki puuteria. Pitää vaan laittaa johonki pienempäänki purkkiin tuota, että saa laukkuun mukaan myös.
Make-up studion meikinpohjustusaine. Kivan ohut koostumus ja piettää meikkipohjan iholla kokopäivän, ei lähe valumaan tai kerääntyyn mitenkään esim. nenän sivuille, kuten ilman pohjustustuotetta. Ostin ku oli edullinen verrattuna aikaisempaan kaupasta ostettuun Lorealin pohjustusaineeseen.

Tässä messujen lakkaostokset, ei ihan niin montaa ku viimevuonna :D CG - Full spectrum, White on white, Liquid leather. Valkoisen ja mustan ostin varastoon itelle, ku kuitenki nuita aina tarvii. Sitte tämmösiä ihan pakko kokeilla ostoksia kaksi, Inm - Nopeasti kuivuva kultainen hologrammipäällylakka. Oli tosiaanki pakko ostaa ku näin tuon siinä korissa, en oo vielä kokeillu, mutta tuommosta ihan pientä hologlitteriä en oo muissa lakoissa nähny, että voin vaan kuvitella kuin kivalta tuo näyttää esim. mustan päällä (: Sitte vielä Artdeco - 379. Tän ostin ku oli tosi halvalla ja tykkäsin ekasra Artdecon lakasta ja mulla ei oo ikinä ollukkaan harmahtavaa lakkaa jossa olis tuommosta jännää shimmeriä, eli pakko kokeilla ku näytti nii kivalta pullossa. 
Ja sitte lähin ettiinki itelle uutta ihonhoitosarjaa, jota kokeilisin. Mulla on ollu Biolinea ja Thalionia, mutta voin sanoa että rahatilanne on vähän huono, niin koitan pikkusen säästää tuotteissaki, että en ihan kalliimpia osta. Bioline on kyllä ihana sarja mutta sitä ei ollu myynnissä messuilla, niin lähin sitte katteleen kaikkia erejä sarjoja ja tää Denova pro oli kyllä mielessä, ku muutama on sanonu että tykkää ja meinasin jo viimevuonna ostaa päivävoiteen tuolta sarjalta. Nyt sitte ostin kerralla itelle, äitille ja tänne kotia yhteiseksi ihonhoitotuotteita. Kuvassa on mikrokuorinta, kosteuttava kasvovesi, silmänympärysvoide, kosteuttava savinaamio ja päivävoide couperosaiholle. Oon nyt jonkuaikaa käyttäny näitä tuotteita ja voin sanoa että taisinpa löytää hyvät tuotteet mun iholle (: Tuo päivävoide on ollu tosi hyvä mulle ja rauhottanu couperosaa varsinki nyt ulkomailla auringon ottamisen jälkeen huomasi heti että punotus väheni poskilla ja nenässä.
Tässä vähän yleisnäkymää messuilta, ja just sopivasti kenenkään kasvot ei näy :D Eli tuo messupaikka oli kyllä täynä taas ihmisiä, niinku viimevuonnaki, ja oli tosi mukava jutella kosmotologien kans, jotka oli erikoistunu moniin juttuihin.

4 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän upeet nuo ekat kynnet! Yllättävän hienosti toimii musta tuommosten hempeitten kukkien kanssa (:

    VastaaPoista
  2. oikiitos!(: mie epäilin aluksi että ei sopis tuommonen pelkkä musta taustalla mutta tykkäsin ite kovasti lopputuloksesta. aluksi oli tarkotus tehä isompia kukkia muutama mutta suunnitelma muuttu lakkaamisen myötä:D

    VastaaPoista
  3. uu kivat kynnet noi ekat! Mäkin olin Alanyassa tossa pari viikkoo sitte, on se ihana paikka! Määkin ostin ton 98 numeroisen lakkasen, mahtaakohan olla siitä samaisesta apoteekista mistä minä lakkani ostin? :o Siinä vieressä oli myös jotain ihme lakkoja ja sitten semmoisia cecilen lakkoja, joista nappasin muutaman putelin matkaan, ja jotta sua oikeen harmittais niin kerron että ne oli muuten yllättävän hyviä :D

    Ja missäs hotellissa ja missä päin kaupunkia lomailit? :) Me oltiin parador hotellissa, se oli puolentoista kilsan päässä siitä ihme ympyrästä. Ja vielä kale kukkulasta poispäin, eli ihan sivistyksen ulkopuolella. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) aijaa, oli kyllä mahtava paikka. olis hyvin voinu jäädä pitemmäksikki aikaa! ite ostelin lakkoja mistä millonki, näitä GR lakkoja oli melkeinpä joka marketissa missä kävin ja joissaki vaateliikkeissäkin. voiei mie en nähny yhtään niitå cecilen lakkoja:D mutta eiköhän tuo lakkamäärä riitä taas hetkeksi, eli tavallaan hyvä että ei sen enempää löytyny:D

      me oltiin cleopatra dreams beach hotellissa ja mitenhän selittäisin että missäpäin :D hmm no ainaki siinä oli se ranta ihan lähellä, mutta keskustaan oli kuitenki olisko 7 kilsaa, jos oikein arvioin.
      oliko se hyvä hotelli missä olit? mie olin ihan tyytyväinen tuohon meidän hotelliin, vaikka olis se saanu olla parempi neljän tähden hotelliksi. mutta ruoka oli ainaki sairaan hyvää! :)

      Poista