torstai 1. marraskuuta 2012

Kestolakkaukset kaverille + hopeaa glitteriä omiin kynsiin


Helou! Ei oo taas hetkeen tullu kirjoteltua, mutta ei oo ollu pahemmin monia lakkauksia kynsissäkään. Eilen otin pois lakat, eikä millään taho tulla mieleen mittään hyvää lakkausideaa, tavallaan haluttais tehä pitkästä aikaa vesimarmorointia tai ranskalaiset. Minua häirittee oikeasti näitten kynsien lyhyys ku ollu kauan pitkät, mutta en taho laittaa rakennekynsiäkään, koittasivat nyt kasvaa vauhilla!
 Meillä on ollu nyt koulussa kestolakkausta vihdoin, ollaan tehty Alessandron ja Orlyn geelilakoilla. Ite oon aikasemmin saattanu mainitakki, että yhet tein kerran koulussa mutta sillon niitä ei oltu vielä opetettu sillai kunnolla. Nuita on kiva tehä ja kätevätki semmoselle ihmiselle, joka ei lakkaa usein kynsiä ja tahtoo että lakat pysyy pitkään. Haluaisin itellekki nuo lakat ja UV-lampun muttako koitan säästää rahaa, ehkä sitte joskus. Ja omiin kynsiin en kuitenkaan halua ollenkaan kestolakkausta, kun lakkaan niin usein normilakoilla, ja nekin jo pysyy mulla kauan. En malta oottaa että aletaa tekeen rakennekynsiä (: niistä kurssi on sitte ens syksynä.
Ja aattelin käyä ripsienpidennyskoulutuksen ensvuoden alussa, ku koululle tulee kouluttaja. Pitää vaan miettiä rahajuttuja ku pitäs sitte saaha asiakkaitaki, joille tehä että sais sitte rahhaa ja sillä maksais tavallaan tuon koulutuksen takas. Mutta eiköhän niitäki löysy tuttavapiiristä (:

Koulussa ollaan nyt käyty kestolakkauksen lisäks yrttinyyttihieronta, minusta ihanan rentouttava ja lämmittävä varsinki nyt ku alkaa kylmeneen ilmat. Ja tänään alotettiin aromahieronta, se on tosi rentouttava ja pakko myöntää että ite nukahin monta kertaa hieronnan aikana:D Ite en oo vielä kertaakkaan nyt ollu hierojana mutta muistaakseni huomenna olis sitte minun vuoro. Ja teoriatunteja on nyt enemmän, ku on lisäksi yritys- ja työelämäntietoa aika paljon lukujärjestyksessä.

Tässä kuvaa luokkakaverin kestolakkauksista, jotka tein. Tais onnistua, ku olin ite tyytyväinen ja Jonnaki tykkäs, ja on pysynykki hyvin. Tein tiistaina toisen kerran kestolakat, Ellalle tälläkertaa mutta niistä ei oo kuvaa :(
Näissä lakkauksissa on vaikka kuinka monta kerrosta lakkaa ja glitteriä, ja siltä ne näyttääki mutta tykkäsin kovasti! Nämä tein omia synttäreitä varten ja kestivät hyvin juhlimisen ja monta päivää niiden jälkeen. Ja poistaminen kynsiltä oli yhtä tuskaa taas :D
Tässä GR  -  n100 vaalea helmiäislakka.
Ja viimisenä minun yks nykysistä lempparilakoista!! Sain tän synttärilahjaksi kaverilta ja äsken koitin ekaa kertaa kynsille, oi että tykkään (:4 kommenttia:

  1. Löysin just sun blogiin, teet aivan ihania kynsiä!
    Jos sattuisi kiinnostamaan, niin mun blogissa on nyt arvonta: http://korukynsilla.blogspot.fi/2012/11/puolen-vuoden-arvonta.html

    VastaaPoista
  2. ihana blogi ;)<3 käy kattoo mu blogi jos viititt :)

    VastaaPoista