torstai 23. elokuuta 2012

Lakkaustaito on palannut!!!

HEII!! Taas on tullu postaamistaukoa, liikaaki oikeastaan, mutta alkaa tuntua että nyt vihdoin tämä lakkaamis into alkaa palailla!!! Ensinnäki, minun ei tarttekkaan lyhentää näitä kynsiä työharjotteluun vaan pärjään hyvin näillä, niin näin pitkiin on kiva tehä kaikkea, ja nyt mulla on ollu monta ranskalaista manikyyritä peräkkäin, ku jotenki vaihteeksi ne on miellyttäny silmää eniten. Ja niin tosiaan, nyt maanantaina alko työharjottelu, sielä on ollu mukavaa ainaki tähän asti, ja sitte sielä yhtäkkiä sain inspiksen yhestä meikkilaukun kuvioinnista näihin nykysiin kynsiin, ja eilisen illan sitte väsäsin näitä samalla ku tein kaikkea muuta, ja pakko sanoa että oon tosi tyytyväinen näihin, pitkästä aikaa tämmöset omasta mielestä tosi kivat (: sanokaa toki mitä mieltä te ootte näistä ekoista!9 kommenttia:

 1. Hienoja on kaikki mutta ihan ylisöpöt on nuo ylimmät <3

  VastaaPoista
 2. voi eiiii ku ihanat!! saat kyllä tehä taikoja minunki kynsille kohta tässä!:)

  VastaaPoista
 3. Oot kyllä järjettömän taitava! Rakastan noita pikkutarkkoja hienouksia näissä, itellä ei ikinä riitä kärsivällisyys..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!(: Hetkeksi tuntu että oon menettäny koko taidon tehä näitä ku niin monet meni pilalle mutta nyt vihdoin alkaa taas sujumaan nämä! :D

   Poista
 4. toi ekat on sairaan hienot! missä oot työharjottelussa? :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kynsiä :) jos viittit nii käy kattoos mu blogi sielll o kyl kynsii mut ei ne vedä vertoja sun kynsill :) + saa liittyä lukijaks :)

  VastaaPoista