maanantai 13. elokuuta 2012

Kaikenlaista lakkausta ja kuulumista

Hei kaikkii pitkästä aikaa, kesä on lopuillaan ja en oo postaillu tänne paljo mitään.. Mutta eipä mulla kummoset lakkaiksetkaan oo ollu, suurimmaks osaks yksvärisiä ja vaaleita. Aurinkoiset päivät oon ollu ulkona ottamassa aurinkoa ja sateiset sisällä, mutta silti ei oo innostanu lakata kynsiä kunnolla. Oon mie muutamat koittanu tehä mutta ei niistä oo tullu oikeen mittään. Tulin nyt tänne postaan ku tuli tämmönen into että haluttaa kirjottaa teille lukijoille jotaki ku kuvia ei oo monista kynsistä. Koulutki alkaa tässä keskiviikkona, mie oon koulussa 2 päivää, ja lähen festareille Espooseen, sitte ku tuun niin alkaaki työssaoppiminen ja tavallaan ootan sitä että pääsee taas tekkeen hommia eikä laiskotteleen kotona, mutta toisaalta sitte moni sanoo että se on tosi väsyttävää ku pitää tehä paljon töitä kokoajan että saa nähä miten jaksaa. Ainaki aluks voi olla vaikea ku tällai tottunu lomaileen ja unirytmitki miten sattuu. Siinä sitte kunnolla pääsee näkemään minkälaista työelämässä sitte on. 
Tämmösen koitin tehä peukkuun, mutta sitte en jotenki tykännykkään tuosta niin en laittanu kaikkiin kynsiin.
Näissä on Wet'n wildin Dauphinea kaks kerrosta ja päälä kaks kerrosta lumenen yhtä ohutta  shimmerlakkaa.
Lakkasin nämä Merin luona yhellä sen lakalla, joka oli muistaakseni Thaimaasta :D Niin ihana lakka!


Tässä minun, pikkusiskon ja serkun varpaat :D Neki halusi että lakkaan niille varpaankynet ja tuonvärisetniistä sitte tuli.

Tässä minun vasemman käen peukalon ongelma.. alkanu halkeaan tuolta niin ärsyttävästi.. koitan nytten korjailla sitä tässä, toivottavasti pysyy ees hetken kasasssa että ei tarttis ihan lyhkäseks leikata. Kohta pitää kuitenki lyhentää kynnet niin pitää nauttia nyt vielä pitkistä kun vain voi :D

3 kommenttia:

 1. sulla on kyllä kasvanu kynnet hulluna! :) tiiän ton tunteen, kun kynsi lohkeaa noin juuresta. :D seuraavat viikot pitää elää niin varovasti ettei vaan katkee. ;) millä lakkasit noi leopardit, käsin vai konadeilla? näyttää niin täydellisiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin on! Nyt ku kesän on saanu kasvattaa rauhassa :D Nojoo ihan kamala, ja pitää laittaa hulluna lakkakerroksia ja kaikkea että pysyis kasassa tuo kynsi. Käsin tein hammastikulla ja akryylimaaleilla niinku aina normaalistikkin teen leopardikuvion (:

   Poista
 2. Hi! Great site! I'm trying to find an email address to contact you on to ask if you would please consider adding a link to my website. I'd really appreciate if you could email me back.

  Thanks and have a great day!

  VastaaPoista