keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Perus ranskalainen äitille + muuta juttua

Hei! Eilen illalla mie lakkasin vielä äitille kynnet, tein ihan perus ranskalaisen, jossa on vähän glitteriä. Mutta se pääasia tälle postaukselle on se, että vaikka tämä on kokonaan kynsiblogi, voisin tehdä postauksen jostakin muusta ei niin kynsiin liittyvästä, niinku vaikka mulle tuli mieleen, että vois tehä vaikka siittä, miten mie hoidan ihoa, tai meikeistä, mitä käytän. Meinasin alkaa heti tän blogin alussa kirjottaan myös meikeistä ja jonku verran ihonhoidosta, mutta silloin en tiennyt juuri mitään ihonhoitojutuista ja en kovinkaan meikannut eritavalla, kuin mitä nyt jokapäivä perusmeikin tein, nyt kuitenki koulun ansiosta tiiän ihonhoidosta paaljon enemmän ja olen alkanu kokeileen eri meikkejä (: Mutta ilmotimpas vain tänne, että tämmöstaki saattaa tulla tässä lähiaikoina.4 kommenttia:

 1. Hienot kynnet! Minä tein juuri samanlaiset kynnet äitilleni jolla osallistuin prinsessakynnet-kilpailuun. En kyllä päässyt jatkoon. Tässä linkki mun blogiin jossa on kuva niistä prinsessakynsistä: http://mybigbangtheorys.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Tein tuommoset ihan peruskynnet, ku äiti halusin jotain nopeaa ja yksikertaista tälläkertaa. Minäkin osallistuin siihen kilpailuun omiin kynsiini tekemillä alkkauksilla, enkä päässyt jatkoon, mutta uusia kilpailuja odotellessa! (:

  VastaaPoista
 3. Ihan pakko sanoo vihdoin, et sun blogis on aivan ihana :) tykkään kans kauheesti sun tyylistä!

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista