tiistai 1. marraskuuta 2011

Mustaa, kultaa ja strasseja.

Moi! Tänään koulussa tehtiin ihovoidetta, päivällä olin kaupungilla käymässä, ja löysin yllätyksesksi strasseja ja illemmalla lakkasin Iidalle kynnet pitkästä aikaa. Tykkään nuista itekki hirveästi! Mutta ei oo taaskaan paljo aikaa kirjotella, ku sauna oottaa tuola lämpimänä.


Molemmat Sechet
Wet'n wild - Blue Jitters
Paris - kultainen
Wet'n wild - Party of five glitter ( tuolta taas plokkasin vaan nuo hopeat :D)
Ja 1,5 mm Strasseja.

JA OSTIN UUSIA STRASSEJA!! Oikeasti oon kattonu varmaan miljoona kertaa nuuo askartelukaupat läpi, ja en oottanukkaa ennää sieltä strasseja, mutta sitte löysinki tän, hyrrä täynä 2mm strasseja ja makso 4.90€ Suomalaisessa kirjakaupassa. Joo ja tuossa on ihan kamaln paljo nuita strassejaki vielä, ja kivoja värejä! (:: oli kyllä hyvä löytö.

Tuossa vasemmalla se minun messuilta ostettu vanha hyrrä ja oikealla tänään ostettu.

Vasemmalla vanhempi ja oikealla tänään ostettu.

Ja tänään koulussa kemian tunnille tehtiin ite ihovoidetta, oli pakko laittaa tämä tänne, ku siitä tuli niin hyvää (: Ihanan tuoksuista ja tuntoista iholla. En nyt kyllä muista mitä kaikkea tuohon tuli, mutta ainaki mehiläisvahaa, parafiiniöljyä ja ruusuvettä ja niitä sitte keiteltiin erikseen ja sekoteltiin :D

2 kommenttia:

  1. Aikas mielenkiintoisen oloinen juttu tuo itse tehty ihovoide!

    VastaaPoista
  2. Niin on, en ees ite oo tienny, että sitä voi itekki tehä, mutta koulun kemiassa voi näköjään oppia jotaki ihan jännääki! :D ku en yleensä kemiasta oo kovin tykänny, nyt ammattikoulun puolella se on alkanu kyllä olemaan mukavampaa (:

    VastaaPoista