lauantai 19. helmikuuta 2011

viikonloppukynnet (:

 Oii viikolloppu, oon niin ootanu! On mukava olla vaan ja lakkailla kynsiä rauhassa, eilenki  oli aika rento päivä, nin lakkasin itelle illalla sitte kynnet ja tännään pikkusiskolle, kun oli synttäreille menossa. Nämä kynnet on taas yhdet lempparikynsistä, toivottavasti ei lähde pois kun meen uimaan tänään, ei mulla normaalisti paljon lähe sielä, mutta pitää varoa kuitenki tällä kertaa :DD
 Tässä nämä lempparikynnet sitte olis :)) Meni kyllä kauan tehä tuon hopean lakan takia ku kuivuu toosi hitaasti nyt kun sitä on vähän jäljellä. Muilla lakoilla olis llu aika nopsa tehä. Näihin tuli taas idea enkun tunnilla, ku alon piirtelemään erilaisia kynsiä, ja nämä oli niistä kivoimmat ja näistä tuli just semmoset kun ajattelinki. Lakat on Lumene natural code pinkki, Beautyuk hopea, Depend musta art liner, La femme musta, Mavala valkoinen ja Mavala hopea glitter.

Siskon mattakynnet. Lakat: Models own vaalenapunainen, Mavala valkoinen, Isadora vaaleansininen, Wild and crazy tummansininen ja Rimmel matta päällyslakka.

3 kommenttia: