torstai 17. helmikuuta 2011

muse kynnet :)

Heips! Eilen lakkasin tutulleni kynnet, joista ei ole kuvaa, mutta olen tehnyt itselle aikaisemmin samanlaiset, joten laitan niistä tähän kuvan. Tässä äsken lakkasin pikkusiskoni kaverille Muse aiheiset kynnet, niissä meni aika kauan, mutta oli kiva taas pitkästä aikaa lakata sellaiset kynnet. Nyt haluttas kovasti tehä itelle taas uuet, mutta odotan kuiteski huomiseen. Kynsi ideoita on tullu mieleen koko ajan, saa nähhä mikkä sitä sitte huomenna saa itelle värkättyä.
 Tällaiset lakkasin tutulleni. Tämä kuva on omistä kynsistäni, jotka tein syksyllä. Pohjalla Wild and crazy - w20 Lollipop. Kuviot Mavala - Nancy 83 ja Mavala -Black 48. Kuviot tein hammastikulla.

Tuossa on niistä Muse kynsistä kuvaa.  Tuo keskimmäinen on semmonen itsetekemä malli, josta katoin, että miten tehin sitte nuihin oikeisiin kynsiin. Ainiin, ja tuo on sitte kuva Musen The Resistance-levyn kannesta. Nuissa meni kyllä tosi kauan aikaa ku nuita pisteitä tein hammastikulla. Ja niinku tuosta näkyy, niin käytin tosi montaa lakkaa, mutta luettelen ne tähän ensin laitoin pohjalle kaksi kerrosta Wild and crazy tummansinistä , siihen päälle laitoin Mavalan hopeaa glitteriä, sitten nuihin pisteisiin käytin: Wild and crazy keltainen ja samanmerkkinen liila ja oranssi. La femme vihreä, Beautyuk sininen, H&M turkoosi, Isadora vaaleansininen, Models own sininen glitter, Rimmel punainen ja Depend turkoosi.

1 kommentti: