perjantai 7. joulukuuta 2012

Talviset kynnet

Heipsan! Täältä Inarista kirjottelen, kun alkaa käydä aika vähän pitkäks täälä välillä. Ollaan tosiaan täälä mummolassa käymässä nyt koko loman ajan. Mietin kotona jo minkälaiset kynnet täälä teen ja otin lakat sen mukaan matkaan. En ookkaan aikoihin käyttäny Isadoran graffiti lakkaa, niin nyt tuli idea miten vois sitäki käyttää ja mulla oli päässä tietynlainen kuva, minkälainen lopputulos tulisi olemaan, ja nyt ku nää on kynsillä toteutettu niin näistä tuliki hienommat mitä olin kuvitellu! Kuvissa ei näytä niin hienoilta niinku oikeasti, täälä pimeydessä on vaikea saaha hyvää kuvaa..

Niin ja mulla on julkasematta muutamia kuvia, ne on kyllä puhelimella otettu ku oon ne koulussa lakannu. Saatan neki tässä joku päivä tänne laittaa, laatu ei ole niin hyvä kun täälä kuvilla yleensä mutta kyllä niistä lakan värin näkee hyvin. Ja kuvat oon joutunu ottamaan Nokia c6:lla mitä nykyään käytän, sillä viime viikonloppuna  minun aika uusi ZTE varastettiin... Siinä oli parempi kamerakin..

Lakat: CG - White on white
Golden rose - 132
Sally Hansen - Blue me away
Wild and crazy - Ciudad victoria
Idadora - Tummansininen graffitilakka numero ja nimi kulunut pois
Pure ice - vaalenasininen glitter
Vaikka en oo aikoihin enää paljoa nähnyt graffiti lakkoja missään niin on kiva kuitenki välillä kokeilla tämmöstäkin, mitä mieltä te lukijat ootte tästä liukuvärjäys + graffitilakka yhdistelmästä?

Ja vaikka tää on kynsiblogi, välillä on kiva poiketa aiheesta. Nyt pitkästä aikaa hiuksista kuvaa, tämä kuva on otettu jotaki päälle viikko sitte kun viimeksi kävin kampaajalla värjäämässä juurikasvun. Minusta tuo väri on kyllä ihan kiva mutta tahtosin kuitenki tummemmaks jotenki, mutta en tiä vielä miten. Mulla on värjäys 12. päivä tätä kuuta enkä tiä oikeen miten värjään, laitanko kokonaan tummemmaks vai raitoja vai miten?? Sen näätte sitte varmaanki (: Ärsyttävintä tässä on se että nämä ei oikeasti oo tuommoset ku tuossa kuvassa, vaan luonnonkiharat.. Yleensä menee järki ku edes koittaa laittaa näitä.. Nyt oon alkanu kokeilla kaikkia eri tuotteita mitkä auttais piettään hiukset kiiltävinä, melkein kaikki kellä on luonnonkiharat hiukset, varsinki pitkät,  varmasti tietää että ei millään tahdo saada pysymään kiiltävinä ja terveen näköisinä hiuksia.
Aattelin että joku päivä voisin taas tehdä vähän eriaiheisen postauksen, eli minun meikeistä mitä ruukaan käyttää eniten. Innostais joskus tehdä myös semmonen päivä kuvina- postaus, joita olen nähny monissa blogeissa. Pienen vaihtelun vuoksi (:

2 kommenttia:

  1. Kiva yhdistelmä minusta :) Taidan itsekkin kokeilla sitten kun ehdin :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie tykkään kyllä, oon pitkään miettiny miten tätä Isadoran lakkaa voisi käyttää muullakin tavalla kuin vaan perus yksivärisen päälle. (:

      Poista