torstai 29. marraskuuta 2012

Punaiset ja vihreät lakkaukset, miekö muka joulumielellä?

Heippa! Nyt tällanen aika pikanen postaus, joka on pitäny tehä jo muutama päivä sitte mutta on aina menny niin myöhään että ei oo ehtiny mutta nyt! Mulla oli pelkät punaset kynnet toistamiseen tän syksyn aikana ja sen jälkee vähän itellekki yllätyksenä päätinki laittaa vihreää kynsiin. Miks mie oon nyt tämmösiä jouluvärejä valinnu kynsille, eikai mulla oo vahingossa tulossa joku joulumieli tai sen tapanen. Yleensä en oo ollu kovin innoissaan minkään jouluaiheisten kynsien tekemisessä, koska en oikeen tykkää joulusta, niin moni joulu on menny minun lapsuudessa suoraan sanottuna pilalle.. Niin oon vältelly jotenki joulumaisia värejä aina jouluisin :D Kai mie joskus vielä opin tykkään joulusta muunkin ku loman takia. Jouluaiheiset kynnet oon kuitenki joka joulu tehny, välillä kilpailuihin ja välillä kuitenki ihan omaks iloks. En mie kyllä mittää ällöjoulusia oo tehny. Mutta seuraavassa postauksessa sitte enemmän tän hetken koulutilanteesta ja muusta! HEI eiku niin, meinas unohtua, sain vihdoin oottamani huulipunan, tai no siitäki on hetki jo mutta kuitenki. Oriflamelta tilasin Demi Mooren tuoksun, ja siinä sai kaupanpäälle jonku huulipunan niin otin perus punasen, ja oon kyllä tykänny ja ihana tuo pakkauski!
H&M - Moody model + Inm - Hologram top coat
H&M - Dark hot red

2 kommenttia:

 1. Niiin että (anteeksi hoppuiluni,mutta olen odottanut sitä innolla) Että meinaakkos sie tehdä sen postauksen 'miten hoidat kynsiäsi' :))
  ++++ Ihanat kynnet <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei se mittään :D mie oon tehny sitä jo jonku verran valmiiks! Voisin kyllä nyt tehdä ku eipä tähän perjantai iltaan oo muutakaan vielä keksiny (:
   Oikiitos!! (:

   Poista