perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kesän ekat kynnet

Hei! Mie alotin postaamaan tätä viimeyönä, mutta näköjään olin nukahtanu kesken :D Kuvat vaan olin tähän ladannu ja en ollu kirjottanu mittään. Mutta nyt ihan pakko ilmottaa että nyt se on, LOMA! Ihana kesä, tai no täälä on aika kylmää, mutta eiköhän se tästä lämpene. Maanantaina alkaa sitte työt, ja sielä sitte oon ainaki kk. Koska rahaa tosiaanki tarvii nyt ku on kaikenlaista, ja muutenki kesällä kuluu aina mihin sattuu. Ja rahan kuluttamisesta tuliki mieleen, että ostin eilen kaks uutta lakkaa, ku lähin ettiin alulakkaa ja valkosta lakkaa. Valkonen oli mulla loppu ja sitä tarvii aina, niin ja varsinki nyt ku haluttaa hulluna tehä jotku räikeät neonväriset kynnet, ku sinne värin alle lakkaan aina valkosella. Eilen sain aikaseks tehtyä itelle kynnet, joihin harjottelin tekeen kukkia sillä one stroke- tekniikalla, ihan hyvin onnistu minun mielestä, ja tykkään niin nuista väreistä yhessä. Sitte sain siskolta yhen lakan toissapäivänä, ku se ei sitä ite käyttäny.
Näissä on lakkana tuo Essien Mint candy apple ja pinkki ja valkoinen akryylimaali.
                                           

 Tässä muutama lakkauskokeilu mitä tein toissailtana, mutta mikään nuista ei tuntunu semmosilta että pitäis tehä kaikkiin kynsiin.Makeupstoren Siw

Ica Maxista löyty nämä kaks, oli joku alennus, että sai 2 lakkaa olikohan se vähän alle vitosella. Ihana kesäinen pinkki tuo toinen (:1 kommentti: