sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Hopeaa glitteriä

Hei! Tulin laittaan nyt tänne kuvia näistä kynsistä, mitä mulla on ollu, ja varpaissa on vieläki nuo samat lakkaukset. Nyt ku alko töistäki vihdoin loma, niin kynnet saa kasvaa rauhassa, töissä aina joku kynsistä lohkesi vähän, niin piti sitten lyhentää kaikkia.. Mutta tälläkertaa ei tämän enempää, tämänhetkisistä lakkauksista kuvaa sitten seuraavassa postauksessa.Näissä on Sally Hansenin hopeaa lakkaa Celeb city, yksi kerros, sitte päällä Models ownin Juicy jules ja siinä päällä vielä Essien hopeaa glitterlakkaa. Ihanat glitterkynnet, mutta kuvissa ei näy oikeanlaisena ja hologrammiglitteri ei näy melkeinpä yhtään. Auringon valossa varsinki aivan ihanat (:Näissä on 2 kerrosta Paris valkoista, ja kerros Dependin vaaleaa pientä glitteriä päällä.


Tässä minun kynnet pelkän kirkkaan lakan kans
Tähän lopuksi vielä hyvää kesänjatkoa, nauttikaa lämpimistä ilmoista! (:

3 kommenttia:

 1. tosi kiva blogi sulla, oisin liittyny lukijaksi mutta tossa vaan lukee lukijoide kohdalla että gadget on määritetty väärin? no yritän vaikka huomenna uudestaan(:

  http://kokeilevaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikiitos! (: En kyllä yhtään tiä mistä tuo johtuu, mulla ei oo koskaan tullu tuommosta ongelmaa vastaan :o Toivottavasti onnistuu (:

   Poista