keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Todella pitkästä aikaa täällä taas!!!

 HEI KAIKKI RAKKAAT LUKIJAT! Nyt sitte vihdoin kirjotan, en ala selittelemään, miksi en ole kirjottanut, mutta on tapahtunut kaikkea nyt, ja ei ole ehtinyt edes lakkaamaan kynsiä samalla lailla ku ennen. Nyt mulla ei ole omaa tai siis koulun läppäriä käytössä koska siittä meni vappuna näyttö rikki, ja nyt vieläki oottelen sitä korjatteelta. Minun olis kuitenki pitäny kirjottaa jo aikasemmin, jos ei muusta niin ainakin tuosta paketista, jonka sain! (: Pitkän aikaa sitte kerroinki täälä, että saatan saaha paketin LCN maahantuojalta, ja niinhän sieltä tuliki! Mie teen siitä paketista kokonaan erin postauksen kohta.

Nyt tästä lähtien taitaa tulla postaustahti aikalailla takaisin samaan, mitään ei voi sillai luvata, koska enkai tänne nyt väkisin ala kirjottaa, jos ei ole kuvia mitä laittaa. Nyt kuitenki olen jo suunnitellu seuraavat lakkaukset, ja kovasti nyt yritän kasvattaa näitä kynsiä. Kesällä sitte varmaan pietän näitä semmosina keskipitkinä, että kestää kesätyöt samalla puutarhalla, ku viimevuonnaki. Koulua on enää 5 koulupäivää ja sitten loma<3 Meillä on ollu koulussa nyt vartalohierontaa, ja siksi mulla on nyt lyhkäsemmät kynnet. Koulujutut alkaa olla nyt aika selviä sillai että ei ole ennen kesää enää kuin muutama jalkahoidon kirjallinen tehtävä tehdä, ja vielä enstiistaina jäädään koululle keräämään luokkaretkirahaa illaksi. Ei millään viittis jäähä, koska on ollu niin ihanat ilmat, mutta kyllä tuon yhen illan vielä kestää olla sisällä tekemässä hoitoja. Mie oon nyt ottanu ulkona aurinkoa, ja kivasti on tullu väriäki! Ihana ku ruskettuu nopeaa, ja niin mie aina ruukaan lopettaa ihon meikkaamisen kokonaan kesäksi, koska poskien punoituskaan ei näy rusketuksen alta, nyt oon kyllä ostanu aurinkopuuterin mutta kattoo nyt tulleeko sille käyttöä. Oho, miten tämä aihe jotenki nyt vaihtuu nopeaa ja tullee pikkusen sekavaa tekstiä :DD Ku haluttaa kamalasti kirjottaa tänne kaikkea nyt aluksi pitkän tauon jälkeen niin toivottavasti edes joku jaksaa lukea tän läpi :D
Nyt tässä kuvia näistä lakkauksista jotka on tosiaanki mulle nopeatekosia ja tosi yksinkertasia tai no sillai ku vertaa mitä yleensä oon tehny, mutta jotaki nopeaa vaan vetassu kynsille, nyt tuo tulee muuttumaan!
Perus liukuvärjäys Color club Electro candyllä ja Sinfulcolors glitteriä päällä. Tuo peukalonkynsi kivasti repeytymässä tuossa.. Nämä tein äitille yks päivä, ku se halusi jotaki nopeaa blingblingiä kynsiin (:


Pohjalla Orly - Frisky ja raidat tein akryylimaaleilla.

Löysin tämmösen Citymarketista alennuksesta joku aika sitte, ja oli pakko ostaa, koska mulla ei oo ikinä ennen ollu tuommosia lakkoja, joissa on tuommonen tarkka piirtokärki.
Näihin testasin ekaa kertaa tuota pinkkiä 'kynää' vai mikä nyt onkaan, art lakka :D
Sain tämmösen paketin tuliaisiks Washingtonista ku mummo ja pappa kävi sielä (: 
Kiva jos jaksoitte lukea, nyt alan menneen nukkuun, huomenna sitte niistä LCN jutuista postausta jos vain pääsen tähän äitin koneelle kirjotteleen(: ja vielä kerran sori tästä sekavasta tekstistä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti