maanantai 12. maaliskuuta 2012

Opi - Shimmer & shimmer

Hei! Mulla on vieläki tämä sama ongelma, en keksi millää uusia ideoita kynsiin, ja jos keksin, ne ei onnistu, ainakaan minun mielestä, ja sitte en tee niitä loppuun edes. Nyt taas on ollu kahdet kokeilut peukalonkynsissä, mutta otin pois, koska en ollu tyytyväinen, nuo ylemmät oisin voinu tehä kaikkiin kynsiin, mutta sitte tuo alempi sydän ei onnistunu, ja luovutin koko asiassa, koska ei haluttanukkaan enää pinkkejä kynsiä. Nyt sitte viimeyönä paatin lakata yksiväriset, tai no montaa väriähän näissä on :D ja tykkään tästä lakasta ihan kamalasti! En oo ennen laittanukkan tätä kokokynnelle, ja näköjään oli hyvä idea (: Näillä menee nyt jonku aikaa. Ja niin, oon ottanu kk kortin yhteen liikuntakeskukseen, ja oon ruvennu oikeen urakalla käymään kaikenlaisissa jumpissa, se vie nyt paljon aikaa, ja se on osasyy, miks ei oo millää ehtinytkään tekemään kynsiä.

Opi - Shimmer&shimmer Niin ja tässä joku aika sitte tehtiin tilaus Dermosilille, tilasin tämmösen käsivoiteen testattavaksi. Ja tuo pumppupullo on minusta niin kätevä. Ja tykkään tuosta voiteesta ja sen tuoksusta, imeytyy sopivan nopeaa käsiin, ei jää kädet tahmeiksi ja tuoksu on raikas.

2 kommenttia:

  1. Nättejä kynsiä! Ihana tuo leopardikuvioinen sydän, ja super ihanan värinen OPI:n lakka :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Mie tykkäsin itekki tuosta ideasta, mutta sitte tuo meni heti pieleen jotenki. Voisin yrittää tehä tuommoset kaikkiin kynsiin, sitten kun on aikaa väsätä tuommosta tarkempaakin koristelua. Joo mie tykästyin kovasti tähän lakkaan! (:

    VastaaPoista