tiistai 21. helmikuuta 2012

Haaste: Top 10 lakat

Heijssan! Mulla on nyt kiirettä, enkä oo tehny ietlle uusia kynsiä vielä, mutta onneks löyty postattavaa, nimittäin sain haasteen Hiutaleelta Shiny & Glossy -blogin pitäjältä, kiitos haasteesta! Aloin heti miettiin, mitkä sitte onkaan minun ihan lemppari lakat, no niitähän löyty reilusti yli 10, mutta tässä nyt osa lempparilakoistani :D

Säännöt:
1. Ilmoita keneltä haasteen sait. Linkitä.
2. Listaa kuvat top10 kynsilakkasi satunnaisessa järjestyksessä.
3. Jaa haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle.(sori, mie oon tämmönen tylsä, niin en keksi, kenelle haasteen antaisin, koska niin monella on jo tämä haaste)

 Nämä kuvat ei sitte mene missään erityisessä järjestyksessä, vaan aina että samanmerkkiset peräkkäin. Ja mie selitän tässä samalla, miten mikäki nuista lakoista on mulle päätyny (:
China Glaze - Atlantis
Ihana hololakka, mulla on täälä kuvia tästälakasta kynsillä. Ostin tän SKY-messuilta.
China Glaze - Pink voltage
Perus pinkki lakka, jossa on vähän lilaa shimmeriä. Peittää hyvin ja minusta just täydellinen neonpinkki. Tän mie sain synttärilahjaksi kaverilta (:

Models own - Blue sparkle
Yks ihanimmista glitterlakoista! Tykkään nuista vähän isommista glittereistä, ja ku niitä on vielä paljon. Joissaki lakoissa niitä on niin harvassa, että kynnelle jää vain pari yhella lakkauksella. Harmi vaan, että tämä on jo aika lopussa, pakko kai se on jostaki hommata uusi sitten ku loppuu. Ostin tän Tornion Seppälästä.

Models own - Juicy jules
Tämä on semmonen lakka, jota ruukaan käyttää aika usein, ku tätä on vaan helppo lisätä aina johonki väliin tuomaan kimallusta. Tykkään jotenki nyt näistä hololakoista, ku kolmas jo menossa tässä listassa :D Tämän ostin kans Tornion Seppälästä.

Essie - Set in stones
Niiin paras hopea glitterlakka, jossa on hulluna glittereitä. Heti ku näin tän, niin oli pakko ostaa :D Ja niin, tän ostin niiltä meidän koulun järjestämiltä minimessuilta suoraan maahantuojalta. 

Essie - Mint candy apple
Tämä väri<3 Oon kauan metsästäny just täydellistä vaaleaa mintunvihreää ja tämä se on!  Mulla vaan on vaikeuksia saaha tämä näyttään kuvissa samanväriseltä ku luonnossa :D Täälä on kuvia tästä lakasta kynsillä. Tämänkin ostin nuilta minimessuilta.

Paris - (en löydä mistään tän numeroa tai nimeä)
Tässäki on paljon erivärisiä ja kokoisia glittereitä, tykkään paljon jotenki tuosta väriyhdistelmästä, ku on turkoosia ja vaalean liilaa ja sinistä. Tämän löysin Haaparannalta IcaMaxista.

SinfulColors - Pinky glitter
Tämä on ehottomasti lemppari kaikista oinkeistä glittereistä, koska tässä on erikokoisiä ja vähän erivärisiä glittereitä, ja niitä on paljon. Tämä on Washingtonista.

Sally Hansen - Blue me away!
Kivan värinen perus sininen lakka, joka peittää minun kynnet lyhyinä vain yhdellä kerroksella (: Täälä kuvaa kynsillä. Ostin Washingtonista tämänkin.

Orly - Frisky
Tämä on just sen sävynen turkoosi, josta tykkään. Tämä peittää kans hyvin, mutta ei ihan yhdellä kerroksella. Täälä on kuvaa kynnellä tästä lakasta. Ostin SKY - messuilta.
Nonii, tulipa kirjotettua taan vähän tännekki. Mutta pakko vähän lisätä vielä, eli koulussa on nyt attoaineita menossa, mutta joka ti ja to aamupäivät me ollaan Kauneuspysäkillä, ja sielä sitten thedään hoitoja asiakkaille ja joskus vaan keskenään. Mutta pahemmin ei ole mitään uutta kuitenkaan opittu, niin ei ole koulusta paljoa kirjotettavaa. Voisin kyllä esitellä teille minun kulmien ja ripsienvärjäystarvikkeet, jotka tilasin Hoitolatukusta joku aika sitten. Ja onhan mulle tullu tuo Duroyn sivellinpakettikin!! Halusin sen jo nyt, vaikka meikkaus alkaa kakkosvuonna, mutta oli tarvetta just nyt, niin mitäpä sitä turhaa ootella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti