tiistai 14. helmikuuta 2012

Bye bye long nails!

Hei kaikki lukijat taas piitkään aikaan, en ole ainakaan viikkon kirjotellu tänne. Ja tähän on yksi helppo syy, ei ole uusia lakkauksia, ja en tajua, miten nyt lyö pää vaan tyhjää nuitten ideoitten puolella, oon yritäny oikeen miettiä, minkälaiset tekisin kilpailuihin, mutta ei, ei milläään onnistu. Yhdet sain tehtyä pitkiin kynsiin, ja tykkäsin niistä ite, laitan kuvan sitten, kun kilpailu on ohi. Ja mie oon jotenki huono keksiin itelle lyhyisiin kynsiin semmosia lakkauksia, jotka minusta olis kilpailuun laittamisen arvoisia. Joten siis nyt jos joskus on sitte vaikea keksiä, koska kynsien pituudestä lähti jotaki päälle puoli senttiä just äsken. Olin alunperinki lyhentämässä näitä muutama viikko sitte, mutta en sitte lyhentänykkään, ku luin kilpailuista. No nyt oli pakko, koska etusormen kynnestä lähti repeämään jonkunverran (asiaa auttoi, että mulla ei ollut kuin ohut kerros lakkaa siinä, eikä päällylakkaa, hups). Toisaalta on jotenki hyväki, että on lyhyet, koska heti helpotti jo näppäimistön käyttäminenki :D En mie kuitenkaan ala tämmöseks lyhytkyntiseks, ei oo minun juttu, eli tässä kovaa vauhtia alan jo kasvattaan pitkiä takas hieromalla kynsinauhaöljyä ja käsivoidetta kynsinauhoihin aina kun vain ehtii. Ja todellaki tuo hierominen kasvattaa kynsiä nopeampaa!

Ja niin, koulussa on meneillään nyt nämä attoaineet, ja hoitoja teen tiistaisin ja torstaisin koulun kauneuspysäkillä, ja sitten meijjän luokka kerää luokkaretkirahaa aina välillä olemalla ilallakin koulussa tekemässä asiakkaille hoitoja, ja tänään  oli eka kerta, ja mie olin myös sielä. Mulla oli yks asiakas, jolle tein kasvohoidon, kulmien muotoilun ja värjäyksen. Ootin jo valmiiks että oon tosi väsyny ja nälkänen ja ärsyyntyny ku tuun kotia, mutta sielä oliki tosi mukavaa, ja jotenki loppua kohden semmonen rento tunnelma. Ei ees haitannu, vaikka meni reilusti yliaikaankin, ja olin kotona vasta puoli kymmenen. Oli kiva nähä muita meidänluokkalaisia, jotka ei ole minun kans samalla jaksolla nyt (:


Tämmösen sain tehtyä yhteen kynteen, mutta en ollu tarpeeks tyytyväinen, ja muissa kynsissä oli vain  tuo turkoosi ranskis ja glitteriä.
 Tässä nyt nämä lyhyet, ja Amerikasta ostettu lakka, jota oon muistaakseni käyttäny kahdesti ennen, mutta en kertaakaan vain koko kynnellä yksistään. Kuvista olis tullu hienompia tietenki auringonpaisteella, mutta..
Milani 3D Holographic  - 513 Digital


4 kommenttia:

 1. Kaikki aina sanoo omia kynsiään lyhyiksi lyhennettyään niitä, vaikka ne on vielläkin mun kynsiä pidemmät :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii :D mulla vaan yleensä aina on näitä kynsiä paaljon pidemmät niin mulle nämä on lyhyet :DD

   Poista
 2. noion just sulosen lyhyet<3 kyllä, oon nykyään lyhyidenkynsien kannalla (ainaki taas toistaiseksi)::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mie en tykkää yhtään näin lyhyistä, ku mie en saa mittään hienoa mahtuun näihin..

   Poista