torstai 26. tammikuuta 2012

Paljon asiaa

Hei taas! Nyt ei ole luvassa kuvia, vaan pelkkää tekstä, joka johtuu siitä että nukuin vahingossa neljän tunnin iltaunet ja nyt yöllä ei millään tuu uni.. Hyvää tässä on nyt vaan tämä, että löyty aikaa ja intoa kirjoittamiselle. Eka nyt nämä tärkeimmät jutut, joita oon miettiny jo jonku aikaa ja maininnukki joskus, eli tämä on nyt vaan kynsiblogi, enkä oo muistaakseni muuta tänne kirjottanu, mutta oon miettiny sitä, että jos alkasin kirjottaan välillä muustaki esim. meikeistä ja kaikista tuotteista, mitä käytän. Mutta kuitenki pääosin kynsistä. Meinasin jo syksyllä kirjottaa, miten mie hoidan ihoa nykyisin, minkälaisilla tuotteilla ja näin, ku syksyn aikana minu iho on toosi paljo tullu paremmaks, kiitos koulusta saamien tietojenja sielä tehtyjen hoitojen. (: Ja mielessä on pyöriny kans semmonen juttu tänne, missä kertoisin, miten meikkaan perusmeikin yleensä jokapäivä, ja jotaki tämmöstä muuta aina välillä, niin tulis useammin kirjotettuaki. Mie voisin tehä semmosen perus käsihoito postauksenki, vaikka minusta tuntuu, että aika moni kuitenki osaa hyvin hoitaa käsien ihoa, ja kynsiä, mutta ihan vaan sillee, jos jollekki tulis siitä jotaki uutta tietoa (:

Minun tosiaan piti lakata tänään kynnetki, ja testailla tuota uutta Set in stones -lakkaa, mutta tapahtu tuo nukahtaminen :D Meinasin lyhentääkki tässä toissapäivänä kynnet tosi paljon lyhkäsemmiksi, koska oikean käden peukalon kynsi on alkanu halkeaan sielta reunasta, ja en tosiaan halua, että se tarttuu johonki, ja sentti kynttä repeää pois. Eka aattelin että noo, jos kokkeilen nyt korjata tätä kynsiliimalla ja teepussilla, niinku yleensäkki teen, no liima oli huonoa ja ei pysyny ku puoli päivää ja se oli taas samanlainen. Meinas mennä jo hermot, ku vielä keksin toissapäivänä, että teenki niin, että korjaan sen samalla tavalla, mutta käytän Secheä, koska ei ollu paljo aikaa, niin se kuivuki nopeaa ja nyt tämä on pysyny ihan täydellisesti kunnossa jo 2 päivää, vaikka oon tehny ties mitä, kantanu tuoleja ja pöytiä, tehny hoitoja ja kiireessä tehny kaikenlaista. Huomenna päästään koulusta jo 12, niin ehkä sitte teen kynnet, ja laitan kuvaa tänne.

Vielä tähän vähän koulusta, eli tämä päivä meni tuotekoulutusta kuunnellen, pakko myöntää, että en oikein tykänny olla siellä, meillä ei ollu niitä tuotemateriaaleja ja en oikein tykänny koko ihonhoitosarjasta, ja sain semmosen käsityksen, että se tulee meijjän koulun käyettäväksi.. Mie tykkään eniten meidän koulun nykyisestä toisesta kasvohoitosarjasta, jokä lähtee kohta pois koululta :( Pitää hommata niitä tuotteita kotiakki, ihanan tuoksuisia, helppo käyttää, ja sopii minun iholle hyvin ja ei ollu kovin kalliita. 
Huomenna on sitte jalkahoitoa ja minun äiti tulee asiakkaaksi meille. Ensviikko taas alkaa heti teoriakokeella, ja viikko jatkuu samaan tapaan, paitsi torstaina mennään Kicksiin päiväksi. 

Tulipa vain tekstiä :D Tämä on kyllä tehänmennessä kaikista pisin pelkkä tekstipostaus, hyvä, jos jaksoitte lukea (: Nyt yritään taas nukahtaa..

3 kommenttia:

  1. Pistähän muitakin postauksia tulemaan! :) Mulla on myös itellä vahingossa levinnyt osa postauksista muille aihealueille kun kynsiin, mutta kyselyn mukaan se on jees homma!

    VastaaPoista
  2. Nonii alampa kirjotteleen vähän enemmän! (:

    VastaaPoista
  3. Hyvä idea, varsinkin käsihoitotekniikat ois kivoja :)

    VastaaPoista