tiistai 29. marraskuuta 2011

Koulussa jakso vaihtui ja kynnet lyheni

Hei! Tuntuu jotenki että en oo aikoihin kirjottau tänne, vaikka viimeks vissiin viimeviikolla, mutta asiaan eli nyt mie oon ihan varma että pietän sen teemaviikon ensviikolla, alotan maanantaina ja viimiset postaan sunnuntaina. Mutta nyt kävi näin että minun piti tosi reilusti nyt lyhentää näitä kynsiä, että voin koulussa tehä hoitoja, niistä kohta lisää. Ja kahdet viimiset teemaviikon kynnet on tehty lyhyempiin kynsiin, yritän nyt keksiä jotaki, joka mahtuis näihin. Oon tottunu tekeen pitkiin niin nyt on vähän vaikeuksia keksiä näihin :D Ja mie huomasin just että jollaki on nyt menossa, tai on just menny teemaviikko, jossa on sama teema ku mulla, mutta se tuskin haittaa, ku kumminkaan en kopioinut ideaa häneltä.

Mutta nyt kouluasioita, eli mie aattelin nyt alkaa kirjottaan vähän koulujutuista tänne, ja lisääämään kuvia, silloin ku kamera on mukana ja on jotaki kuvattavaa. Ja ne lukee, joita kiinnostaa meidän koulujutut. Mutta nyt heti aluksi saatte tyytyä pelkkään tekstiin. Eli tämä jakso alko eilen eli maanantaina, ja harjoiteltiin laittamaan toisille semmosia perus irtoripsiä, jotka laitetaan liimalla, joka lähtee samalla pois, kun pesee meikitkin. Liimattiin semmosia ripsitupsuja yläripsiin, ja kivaltahan ne näytti sitte, vois joskus harkita laittaa tuommoset, jos on jokku juhlat. Ja lopuksi tein ensimmäiset kesto/geelilakkaukset, mitkä oon koskaan tehny, semmoset perus leopardi. Muuta me ei sitte tehty maanantaina, laittasin kuvaa ripsistä, mutta iltaan mennessä ne oli menny huonoksi, koska niihin pääsi kosteutta.
Tänään meillä oli jalkahoidon teoriaa, ja päivällä oli kolme tuntia kasvohierontaa. Mie olin se, jolle harjoiteltiin, eli makoilin kolme tuntia rentouttavassa hieronnassa, ja hiljainen musiikki soi, niin tietenki siihen piti vähäksi aikaa nukahtaakki, ku ei oo tullu oikeen yöllä nukuttua kunnolla :D Mutta vainka kuinka kivalta tuntuu makoilla sielä hoitopedissä, kahden tunnin jälkeen alkaa tuntua vähän selässä ei niin kivalta. Ja huomasin siinä että vissiin pittää nämä minunki kynnet vähän lyhentää, että en raatele muiden jalkoja ja kasvoja hieroessa, niin otin näistä jotaki puoli senttiä pois, tuntuu oudolta olla pitkästä aikaa lyhkäsillä.

Tämän viikon aikana olis tarkotus keretä tekemään postaus siitä, miten mie hoidan ihoa. (:

Tämmöset ihan perus yksväriset lakkaukset tein Iidalle tässä viikolloppuna China Gaze -  Custom kicks ja Atlantis

Ja tässä minun kynnet äsken, joo kuvan tarkotus on sitte vaan näyttää, kuinka pitkät nuo kynnet on, eikä että kuika keltaset ja ei niin kauniit :D

Ja tämmöset mulla on nyt. Tuo lakka on Color club - Pure energy

2 kommenttia:

  1. Joo lyhyet kynnet on niitä opintojen ikäviä puolia, mutta kyllä niihin lyhyisiinkin kynsiin voi tehdä koristeluja ;) Mä toivon, että olis sellasia asiakkaita koulussa parille seuraavalle viikolle, että voisin antaa kynsien kasvaa joululomalle niin saisin pari-kolme viikkoa nauttia pitkistä kynsistä ;D

    VastaaPoista
  2. Noniin on, mutta eiköhän näihin jotain keksi :D mie voin kasvattaa joululoman, sitte taas lyhyiks.

    VastaaPoista