torstai 10. marraskuuta 2011

Ei millään keksi otsikkoa

Hei! Tässä ku oon kipeänä istunu kotona, oon miettiny uusia postausaiheita, ja tulin siihen päätökseen, että pidän teemaviikon. Olen alkanu jo tekemään siihen ekoja kynsiä, mutta ne jäi eilen illalla kesken, ja tänään teen ne valmiiksi. En oo varma milloin saan sen toteutettua, mutta mahdollisimman pian sen jälkeen kun olen saanut kaikki kynnet siihen tehtyä. En paljasta vielä, mikä on teemana, mutta kerron sen vähän ennen ku toteutan viikon. Ja älkää huolestuko, en jätä postaamista sen takia, vaikka teenkin teemaviikkoa. Ajattelin vain käydä postaamassa muille tekemiä kynsiä sillävälin, kun omissa on teemaviikon kynnet. Suunnitemissa on lakata ainaki äitille ja siskolle kynnet tässä lähipäivinä. Ja jos vaan jotenki saisin nuo vanhat kynsikuvat tuolta pöytäkoneelta, postaisin niitäkin teille, mutta näyttö on rikki ja uuteen näyttöön ei oo johtoa.

Jos mulla ei oo illalla enää lämpöä, niin menen keräämään luokkaretkirahaa lakkaamalla kynsiä vitosella yhteen vaateliikkeeseen, ku sielä on semmonen joku ilta, että sielä on kaikkea erikoista. Nyt koitan olla vaan rauhassa tän päivän, että pääsen sinne.

Tämän postauksen ideana oli, että selitän minun kynsistä, kun niissä ei ole lakkaa. Otin eilen pari kuvaa, kun alko itteä ihmetyttään, mikä nuita oikein vaivaa. Tai no ei silleen oo mittään erikoista, muutaku liuskottuu oikean käden kynnet toosi ärsyttävästi ja on nuita valkoisia pilkkuja.


Eilen ku mie puhistin lakat, niin tuli taas mieleen tuo sama asia, eli liuskottuminen. Ennen mulla liuskottu kaikki kynnet aika pahasti, ja siks ne sitte katkeiliki, mutta nyt liuskottuu enää oikean käden kynnet, niinku kuvassa näkyy. Nyt pahimmasa kunnossa on oikean käden etu- ja keskisormi. Mie on nyt tosi tyytyväinne nuihin vasemman käden kynsiin, ku ne on minusta just oikean mallisetki, ja ei liuskotu, mutta huono puoli on taas nuo valkoiset pilkut, ja ei voi olla varma, mistä ne johtuu, joskus niitä voi tulla jonkun vitamiinin puutteesta, ite en tiiä mista nuo minun johtuu, mutta kesällä niitä ei ainakaan vielä ollut. Niin ja mulla kasvaa vasemman käden keskari tuolleen ei kivasti vinoon, ja siksi kynsikin kasvaa niin.

Tässä vähän lähikuvaa minun oikean ja vasemman käden etusormista, oliski molemmat samanlaisia. Tuo on oikeasti ihan kamalan näkönen tuo oikean käden kynsi, ku tuonne liuskan allekki on menny kaikkea likaa.

2 kommenttia:

  1. nuo valkoset jutut kynnen alla kertoo siitä että oot raudan puutteessa. Eli rauta tapletteja popsimaan niin nuo lähtee pois :))

    VastaaPoista
  2. Meillä oli koulussa nuista jutuista tässä ensimmäisessä jaksossa, ja valkoisista pilkuista ei ole varmaa tietoa, mistä kellekkin syntyy. Mulla saattaa olla tuokin syynä, mutta ei välttämättä, ja joskus niitä tulee ja joskus ei, pitkään aikaan ei oo tullu, ja nyt taas tuli, ja näyttää että ei oo tulossa lisää (: ku kynsijuuren lähellä ei niitä nyt näy.

    VastaaPoista