keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Kirsikan kukkia varpaisiin

Moikka! Nyt tulin kirjotteeen näistä eilen illalla tekemistä varpaankynsistä ja sitte myös eilen tein koulussa leopardikuviota yhelle minunluokkalaiselle (: Tänäänki oli koulussa kynsienkoristelua, ja otin pari kuvaa ite tekemistä koristelumalleista. Ja muutess, tälläkertaa en keksiny nuita varpaankynsiä ite, vaan idean sain täältä.

Huomisesta vähän, eli koulussa on huomenna on siis se päivä, että saa tuoda oman asiakkaan käsihoitoon, ja asiakkaaksi suostu minun pikkusisko, eli ehkä huomenna tulee postausta sitte niistä kynsistä(:

 En edelleenkään voi kommentoida omiin postauksiin.. ja multa pyydettiin tekemään vesimarmorointipostaus, jossa kerrottais, miten se tehdään, niina aattelin että jos onnistuu, voisin tehdä viodeon ja sitte laittaa paljon kuvia siitä hommasta (:  Tänään otan pois nämä kauan hyvinä pysyneet kultaiset kynnet, ja perjantaina teen uudet, vesimarmoroinnilla sitten.
Rimmel - vaaleanvihreä
Color club - What a shock, Electro candy
Lumene - Twinflower
Artmate acrylic colour - Musta ja valkoinenAlessandro - rapid dry topcoat
- calcium nail hardener
Orly - Shine
ja nuitten kahen viimisen nimeä en muista
Tässä meijjänluokkalaisten tekemiä koristeluita (:: oli pakko laittaa tää kuva ku  minusta tämä on niin  siistin näkönen ku nuin monta kättä :D

2 kommenttia: