keskiviikko 17. elokuuta 2011

Paaaljon juttua!!!

HEI!! Nyt oikeasti piiiitkästä aikaa (: Eli toissapäivänä mie tulin suomeen sieltä Washingtonista. Huhhuh että lennot voi olla raskaita, en oo paljo lentäny, ja siksi yhteensä 11 tuntia lentoja tuntu tosi pitkältä, varsinki ku jouduin yksin lentämään :( Mutta nyt mukavasti kotona ja kouluaki oon ehtiny käydä 2 päivää.

Koulut oli alkanu täälä jo 10. päivä, mutta ku tulin myöhemmin, niin jouduin olemaan poissa muutaman päivän, onneksi ne ei ollu ehtiny tehä paljoa mitään vielä, niin oli helppo päästä mukaan, ja niitä juttuja, joita en osannu, niin muut autto (: Tehtiin jo kasvohoitojaki heti ekana päivänä.

Mutta nyt vihdoin niistä lakkauksista ja ostoksista sieltä Amerikasta! Ja todellaki ostin paljo lakkoja, koska oli niin paljo halvempia ku Suomessa, ja kaikkia ei ees myyty täälä, varsinkaan Torniossa... Älkää siis säikähtäkö muutamaa kuvaa  :DD Oisin tietenki voinu tehä videon ostoksista, mutta just nyt mulla ei oo aikaa ladata sitä, ja tänään aattelin tehä tän postauksen kuiteski, joten kuvia siis :DEkana ostoksia:
Seche Vite & Seche Clear, ja nämä oli ihan pakko ostaa, koska ne makso tuon verran ku tuossa näkyy eli 8.99$ =6.20€ eli VÄHÄN halvempi ku suomessa :D
Sitten 2 Kiss nail art tussia, toimii hyvin, ja makso jonnekki lähelle 5 dollaria = 3.5€
Kolme Sally Hansenin lakkaa: Blue me away, Celeb city ja Yellow kitty. Tykkään kovasti nuita kaikista, tuo sininen peittää vain yhellä kerroksella hyvin, ja pysyy hyvin, hopean ostin vanhan tilalle, ennen oli Beautyuk, ja tämä uusi on paaljon parempi ja keltainen peittää vähän huonosti, joutuu ehkä laittamaan 3 kerrostakin, mutta rakastan tuota väriä! (:
Nämä kolme on Islannista ostettu, vaaleanpunaisen ostin vanhan Models ownin tilalle, ja on melkein saman sävyinenkin. Kaksi art lakkaa ostin, koska ei olla niin kalliita ja nuo oli kivat värit.
Ja minun ekat Color Clubit koskaan! Minusta tämä oli todellakin hyvä löytö, koska koko Electro candy kokoelma+ kirkas lakka myytiin 8.99$ = 6.20€! eli kappaleelta ei mitään verrattuna niihin hintoihin mitä täältä saa. Lemppereita on pinkki ja sininen (:
Volt of light, What a shock, Electro candy, Tangerine scream, Ultra violet ja Pure energy.
Kaksi Sally Hansenin pikalakkaa, alemman ostin äidille käytettäväksi, toisen sain ilmaiseksi, koska se on vähän viallinen.
Essie: Näistä tuli kyllä heti lempparilakkoja! Näiden lisäksi ostin yhden Essien, mutta annoin sen Merille tuliaiseksi.
Dive bar ja Trophy wife.
Wet' n wild, ostin näitä, koska ne makso dollarin (0.71€) tai alle sen.
Pary of three glitter, ja anteeksi, en muista tuon mustan nimeä :( Yritän tässä ulkomuistista näitä nimiä laittaa, ku en voi tarkistaa, koska on ihan liian myöhä, ja en voi kolistella lakkojen kans.
Nicole by opi, ostin 3 lakkaa Merille (:
Nämä kaksi Confettiä ostin Tuliaisksi kavereille. Mutta tykkään tosi paljo ite tietenki :D
Opi <3 Löysin viimeisinä iltoina tämän ihanuuden (:
Shimmer & shimmer

Kolme glitterlakkaa: Sinful colours pinkki glitter oli niin ihana, että oli ihan pakko ostaa. Milani 3D Digital, Hologrammilakka ja Pure ice ihana vaaleansininen glitter.


Lakat: Blue me away, Celeb city ja sininen art liner.

Paris valkoinen, China Glaze pinkki ja Wild and crazy oranssi.

Pohjalla Electro candy, kuviot Celeb city.
 Color club - Elecrto candy (:
 Sally Hansen - Yellow kitty
Ja sitte pari taiteellista kuvaa :DD
Tehtiimpä jalkahoito :D
Ehkä varmaan huomasitte, että minun kuvien laatu on parantunut huimasti! Koska ostin Nikon D5100! Löysin sen Amerikasta 555 €urolla! (::: oon niin ilonen siittä.

3 kommenttia:

  1. Aivan ihania löytöjä ja oon ihan toosi kateellinen sulle tosta sun uudesta kamerasta, voi ku ittekki sais uuden, tosin ihan ok:sti tää mun puhelinki pelittää. Noi Color Club:in lakat on tosi hyvän värisii, varsinkin pinkki.

    VastaaPoista
  2. Ooh, mikä valloittavan ihana määrä ostoksia <3

    VastaaPoista
  3. Julia, oikeesti. mie en voi ikinä kiittää noista nicoleista ja essiestä tarpeeksi! Ihan älyihania!!!<3

    VastaaPoista