maanantai 22. elokuuta 2011

Hopeaa

Moi! Tänään lähti ne pinkit kynnet koulussa, ku yhtäkkiä minun kynnet kasvo hullun nopeasti, olisko sen takia ku tuola koulussa tehtiin käsihierontaa. Mutta nyt sitte laitoin vähän helpommin puhistettavat kynnet, että ei mee koko tuntia. Ja niin tosiaan, tänään koulussa harjoiteltiin kynsien viilausta ja sitte oli joistaki ihosairauksista ja kynsisienistä yms. ällöttävästä :( mutta oli lyhyt päivä. Eipä mulla muuta nyt tännään.3 kommenttia:

 1. siis missä olet koulussa? :O Minäkin haluaisin opiskella kynsijuttuja ja tollast, mut en tiiä mikä koulutus siihen tarvitaan

  VastaaPoista
 2. Hei ois muuten tosi hieno juttu jos viittisit jossain vaiheessa tehä postauksen noista kynsisairauksita ja sen semmosista. Tuskin niistä kenelläkään liikaa tietoa on :) Itseäni ainakin tieto kiinnostaa.

  VastaaPoista
 3. Nails1820: Opiskelen Ammattiopisto lappialla Kosmetologiksi. Sillä alalla on paljon muutakin kun kynsijuttuja esim.tehdään kasvohoitoja, ihonpuhdistuksia, jalkahoitoja ja muuta kauneusalan juttuja, mutta nyt aluksi on kasvo- ja käsihoitoja ((: Tykkän kyllä kovasti opiskella tuola.

  Mirja: Vis olla kyllä hyvä idea, ku nyt tiän itekki niistä (:

  VastaaPoista