sunnuntai 28. elokuuta 2011

Kahdet kynnet + kynsitarvikkeita

Mooi! (: Pakko nyt sanoa että ei oo kyllä itellä hhienot kynnet nyt, eli ei oo nyt omista kuvaa. Ja syy on koska tänään tein koko päivän pihatöitä ja heittelin kiviä. Mutta kuvaa kuiteski niistä äitin kynsistä ja sitte tein myös pikkusiskollekki ku sillä oli synttäreille meno.

Ja otin kuvan minun laatikosta, jossa on kynsien hoito- ja koristelutarvikkeet.Tämä pinkki laatikko sisältää kaikki, millä hoidan ja koristelen kynnet, paitsi kynsinauhaöljy ja -rasva ja kynnenkovettaja.  Ja tuola on kaikkea esim. lasi- ja peruskynsiviiloja, kynsisaksia, varpaanerottajat vai mitkä onkaan, kiillotusviiloja, kynsiharja, irtoglitteriä, kuivakukkia, siveltimiä, vaulappuja ja-puikkoja, hammastikkuja, koristelutusseja, vaahtomuovinpaloja, pitsikangasta, itse tehtyjä dotting tooleja ja kynsimalleja.
 Ja nyt kun mie opin kaikkea uutta kynsistä ja niitten hoitamisesta, niin voisin kyllä tehä postauksia niihin liittyen. Ekana tuli mieleen semmonen käsihoito ohje juttu. Mutta tässä mietin ja postaan ku on aikaa. (:

1 kommentti:

  1. Tosi kivoja kynsiä nää kaikki sun blogissa, olisi vaan kivempi jos kuvat olis isoja :)

    VastaaPoista