maanantai 13. kesäkuuta 2011

Turkoosia varpaissa

Heei! Eilen tein varpaisiin turkoosit kynnet, joihin tuli kukkakuviota akryylimaaleilla ja tähän nyt sitte niistä kuvaa. Ja tänään tein aamulla äitille kynnet, ja ostin neljä uutta lakkaa. Ja nyt oon tekemässä itelle turkoosiliiloja palmukynsiä (:Ekaa kertaa kokkeilin tahä akryyliväreillä nuita kuvioita, ihna hyvin se meni ekaksi kerraksi...  Ja ilmotuksena taas  vaan että nuo glitterit ei näy hyvin tuossa kuvasa, oikeasti niitä on enemmän.
tässä tarvikkeet, joita käytin nuiden tekemiseen.

Äitille tekemät kynnet, nyt ei saanu olla kovin värikästä niin tein tämmöset. Ja tuossa pohjalla on Dependin se vaalea glitter, mutta se ei näy oikeanlaisena kuvassa.

Uudet lakat (: Ostin nämä ruottista ja makso vaan 2kpl 4.44e. Ja nuo gliterit näkyy oudosti tuossa kuvassa, mutta tuota oikeassa reunassa olevaa glitteriä näätte sitte huomenna kynnellä, ku teen merin luona postauksen, ja otan sen kameralla kuvan :)

Ja ostin myös uuden käsivoiteen. Tuo on hyvää kynsille ja käsille.

3 kommenttia:

 1. Kivat kynnet((: Ja toi rasva on muuten hyvää, mulla on ollu aika useesti sitä(:

  VastaaPoista
 2. Nuo Parisin lakat kuivu mulla ainakin tosi hitaasti. :( Mutta tosi ihania sävyjä! <3
  Ja hienot nuo varpaankyntesi, itse en jaksaisi väsätä.. :D

  VastaaPoista
 3. Okei, mulla kuivu tuo glitter ihan perus nopeesti, ei silleen mitenkään kovin hittaasti, mutta en oo vielä testannu esim. tuota valkosta, se saattaa vain olla hittaampi kuivaan, toivottavasti ei. Ja kiitos (:

  VastaaPoista