torstai 16. kesäkuuta 2011

Pääsin opiskeleen!

Mooi! MIE PÄÄSIN KAUNEUDENHOITOALALLE!! (:: Huuh, mie luulin että en pääsis, tai aattelin että olisin varalla, mutta pääsin :)) Tännään on ollu muutenki kiva päivä ja oon kattonu pitkään niitä kuivakukkia joita laitetaan kynsiin, mutta en viitti tilata niin yhtäkkiä tuli mieleen kokkeilla ite kuivattaa semmosia pikkukukkia, laitoin just kuivuun, saa nähä, mitä niistäki tulee (: Ja mulla ei oo vielä menny nuo palmukynnet yhtään huonoiks, niin laitan joistaki vähän vanhemmista kynsistä kuvaa.

10 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon opiskelupaikan johdosta (: Ja kynnetkin on kivat!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut (:
  Ohhoh, juuri sain itsekin kuivumaan keräämäni pihakukkaset, ja mietin että onkohan kukaan muu keksiny samaa!

  VastaaPoista
 3. Onnea pieni(: Nyt sinustakin tullee isotyttö!:D JULIA MIEKI OON MIETTINY JUST TOTA:D

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon kaikille! (: Mieki mietin just että kukakohan muu on löytäny tarpeeks pieniä kukkia just siihen tarkotukseen :D

  VastaaPoista
 5. hiutale: piti vielä kysyä, että mitä kukkia sie laitoit? (:

  VastaaPoista
 6. Mullakin on käyny mielessä kuivata itse lemmikkejä! Niitä sinisiä söpöjä pieniä kukkia. <3

  Paljon onnea opiskelupaikan johdosta!

  VastaaPoista
 7. Tiäkkö, mie kuivasin just niitä :D ja niiten lisäksi vielä pihlajan kukkia kokeiluja ja sitte yhen pihatähtimön kukan löysin, seki vielä kokeilu, mutta nyt äsken tarkistin niitten lemmikkien tilanteen, ja hyvältä näytti (: eli kannattaa ainaki niitä kokkeilla!

  VastaaPoista
 8. Onnea opiskelupaikasta, mihin siis niinkun pääsit!`?

  Itekkin oon miettiny omien kuivakukkien teko, mutta mua on myös mietittäny se että: Mitä kukkia vois kuivata ja ja miten niinku irrottaa se itse kukka siitä silleen nätisti ja eikö se muutu se väri kun kuivaa??!

  VastaaPoista
 9. Kiitos (: Pääsin kauneudenhoitoalalle. Ja kyllä mulla onnistu ihan hyvin, ja väri ei silleen muuttunu paljon. Mie oon postannu niistä kukista kuviaki tänne. Ja niin mie kuivasin lemmikkejä.

  VastaaPoista