lauantai 18. kesäkuuta 2011

Kultaa ja kukkia kynsissä ja kuvia kuivakukista

Moikkamoi! Mie otin kotona nämä kuvat, ja sitte lähin nopeasti isille eilen, ja oli tarkotus silloin kirjottaa, mutta netti ei toiminu.. Mutta nyt sitte sain laitettua nämä kuvatki tänne. Ja tässä äsken lakkasin Sarille kynnet, ja niistä otan kuvat huomenna koska nyt on liian pimeä ilma, eli niistä olis tarkotus huomenna kirjotella, mutta saa nähä, ku on yhet rippijuhlatki juhlittavana täälä isin tykönä.

Mutta nyt nuista kuivakukista, eli ne onnistu tosi hyvin, ainaki ekaksi kokeilukerraksi. Ja en malttanu olla kokkeilematta niitä jo tuohon tekokynteen :D Ja arvaatteki jo varmaan jotenki, minkälaiset kynnet on tulossa seuraavaksi (:
Äitille tein nuo kultakynnet, melkein samanlaiset, ku sille varpaisiinki, koska tuo oli niin kivaa sen mielestä :) Ja mieki tykkään. Ja vihdoinki opin kunnolla tekemään nuita kukkia tuollai.


Laitoin nuita kukkia aika paljon kuivumaan, ja osa niistä meni ruttuun, mutta suurin osa onnistu (: Ja nyt on toinen lasti kuivumassa. Pittäähän sitä nyt vähän pitemmäksikki aikaa olla nuita kukkia.


Tässä kokeilu tekokynnelle.2 kommenttia: