sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Vähän vanhempia kynsitaiteiluja

Hei! Nyt ku mulla ei ole taas vähään aikaan postattavaa omista kynsistä, niin laitan tässä niitä vanhempia tekemiäni kynsiä. Itelle lakkaan seyraavan kerran sitte tiistaina ku keskiviikkona on meijjän koulussa ysienjuhla, niin sinne pittää sitte tietenki olla hienot kynnet :) Ja sitte maanantaina lakkaan tutulle kynnet ja perjantainaku lakkaan kans tutulle kynnet sen lakkiaisiin. Eli niistä postaan sitte ainaki. Mutta saattaa myös tulla vielä muitaki lakkaamisia ku siskoille ja äitillekki vois päättäjäisiin lakata. Mutta tässä sitte niitä kuvia.


Nämäki on äitille tekemät, ja anteeksi nuo kynsinauhat :D

Nämä tei äitille tässä joskus talvella. 

Nämä cupcake kynnet tein minun siskolle joskus viimekesällä.  
Niin ja vielä pakko tähän ilmotta että nyt ku lakkailen vähän kaikille kynsiä ja saan vähän rahhaa niin ostan niillä sitte yhen Makeupstoren hologrammilakan :) ja sitte loput säästän.

4 kommenttia:

  1. Make Up Storen hololakat on ihania! Omistan vaan Siwin, mutta Britt on ollut himotuksen alla jo aika pitkään.. että se tulee kyllä joskus vielä hankittua! Ne on vaan niin tuhottoman kalliita :(

    VastaaPoista
  2. Mie oon katellu niitä toosi kauan ja nyt sitte päätin ostaa ku on kicksiin se 20% alennuskuponki. Mulla on harkinnassa nyt kolme, että jonku niistä sitte ostan eli britt, greta tai alma. Ku sulla on tuo yks niin onko se semmonen joka pysyy kauan kynnellä, että ei ala heti kulumaan?

    VastaaPoista
  3. Kyllä se aika hyvin pysyy - tietty yleensä vaihdan lakkauksia aika usein, eli ei montaa päivää samat lakat ehdi kynsillä kulua ;D Mutta ei parissa päivässä vielä ainakaan kulumista yleensä näy.

    VastaaPoista