tiistai 12. huhtikuuta 2011

Varpaankynnet

Moikka taas pitkästä aikaa! Mie en oo nyt kummemmin kirjotellu tänne ku en oo lakannu vielä kynsiä uudelleen eli mull aon vielä nämä kukkakynnet ,ja ei oo ollu mittään ilmottamisen arvosta tänne. Eilen kyllä käväsin kattoon, että löysyiskö kauppakeskuksesta mistään kynsilakanohentajaa, mutta joka paikasta oli loppu :( Ja eilen lakkasin myös varpaankynnet. Ja mulla olis suunnitelmissa tehä vesimarmoroinnit pitkästä aikaa tällä viikolla, jos ehtii, ku on aika paljon menoja ja kokeita, mutta kai sitä nyt aina vähän aikaa kynsien tekemiselle löytyy :D Ja sitte vielä yks juttu eli mie ja Meri tehtiin meidän ekat vesimarmoroinnit joskus syksyllä, ja sitte minun sisko otti siittä meijjän touhusta videon, joka on vähän semmonen ei kovin ammattimainen, koska se oli meijjän eka kerta, mutta sanokaa jos haluatte kuitenki nähä sen :) Ja meri, mitä sie sanot? :DEli mie tein taas tämmöstä ihan perus leopardikuviota, ku se on  niin nopea tehä, ja mie tykkään siittä varpaissa.
Tuossa ylempänä on lakat, mitä käytin, ja tuo vaalean oranssi ei näy kunnolla, tai ei näy oikean värisenä.

6 kommenttia:

 1. Haha:D Joo, se on kyllä ihan must! Mut ne äänetxD Ne vaan on sen videon suola:D

  VastaaPoista
 2. No laitan sen sitte :D tai sitte ku on aikaa, mutta saatan ehkä huomanna saaha sen laitettua.

  VastaaPoista
 3. Jos on kynsilakanohentaja niin mitä siinä purkin kyljessä lukee? Kun ostin yhen läpinäkyvän lakan päällyslakaksi, mutta se ei kuivu sitten millään, ja sen kyljessä lukee nail fixer. Ideoita mikä se on?

  VastaaPoista
 4. no kynsilakanohentaja on usein semmosissa isommissa pulloissa, vähän niinku kynsilakanpoistoainekkin ja nail fixer on kynnen korjaaja tai semmonen joka tavallaan pitää kynnen vahvana ainakin minusta :D mulla on semmosta ja se imeytyy mulla kynteen. En oo ihan varma mutta uskon niin :D

  VastaaPoista