lauantai 2. huhtikuuta 2011

Monenlaisia kynsiä

Heips! Nyt päätän ilahduttaa teitä vanhoilla kynsitaiteilullani vaikka saatan tänään tehdä vielä toisenki postauksen koska tänään minun pikkusisko pitää synttärit, ja laitan sille kynnet. Joistaki näistä tulee kesä mieleen ja mull aon niin kova ikävä taas kesää, talvi on tylsää aikaa ainaki minu mielestä. En ole laittanu muistiin, mitä lakkoja käytin näissä kynsisssä, mutta ihme kyllä muistan melkein kaikki lakat vaikka joidenki nuitten tekemisestä on aika kauan.
Mie tein nämä joskus syksyllä ja olin vissiin just ostanu tuon Rimmelin mattalakan. Pohjalla Wild and crazy valkoinen, sitte rajasin nuo mustat sillen jännästi Lovie art nail lakalla ja sitte käytin vielä Mavalan mustaa, nuo pallerot tein ihan kotitekosella dotting toolilla ja lakka oli Models own vaaleanpunainen.


Nämä on sitte yhet niistä kesäkynsistä ja yhet harvoista joita en keksiny itse. Ja idean näihin sain youtubesta, ku sieltä etsiskelin silloin kynsiohjeita. Pohjalla on Lafemmen joku vaalea sävy, tuo pää on Rimmelin Double decker red, Ja nuo viivat tein Lovie art nail lakoilla.


Oii väistä tullee eniten kesä mieleen! Ja minun ehdottomasti lempparivarpaankynsilakkaus on tämä.  Pohjalla on Wild and crazyn Bombay ja Valkoiset raidat tein Lovie art nail lakalla. Pisteet tein Lafemmen pinkillä ja nuissa on vähän Mavalan Silver Glitter lakkaa.

Nämä on aika vanhat kynnet, koska tein nämä kaverille silloin ku alottelin  tekemään kaikkia kuviota kynsiin. Minusta nuo on ihan silleen hienot niihin muihin minun ekoihin lakkauksiin verrattuna :D Mulla oli sillon vielä jotaki 40 lakkaa ja nyt niitä on vähän kertyny. Pohjalla on Wild and crazyn valkoinen ja puoliksi Loreal Jetset diamond lakkaa, Ja tuo musta on Wet'n Wild mustaa.

Ja viimiseksi nämä morsiamelle tehdyt hääkynnet. Lakat: Lafemmen liila, Lovie musta ja valkoinen, Beautyuk hopea ja sitte laitoin muutaman strassinkin.
Ja vielä tähän loppuun ilmotan että haluan tooosikovasti nyt nuita strasseja! Ja me saatetaan tilata niitä rakkaan kynsielakkauskaverini kanssa tässä joskus :D Mulla on niin paljo ideoita miten niitä vois käyttää. Mutta nyt meen jatkaan synttärivalmisteluja ja sitte se lakkaaminen siskolle ja ehkä toisellekkin :))

5 kommenttia:

 1. Nuo ensimmäiset kynnet on tosi tyylikkäät! :)

  VastaaPoista
 2. ihanii kynsii voisitko lähettää kynsi ohjeita sähköpostiini:
  korpisaari.maria@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikiitoss! (: millaisia kynsiohjeita sie haluaisit? ja olisiko hyvä jos tekisin niistä postauksen vaikka, niin tulisi monelle kerralla ohjeita? (:

   Poista