keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Pinkit leopardikynnet

Heissan! Piti sitte päättää mihin haluan opiskeleen nyt ysin jälkeen, ja yhteishakuaika loppuu kohta, mutta onneksi olen hakenut. Hain kosmetologiksi, koska se oli se ammatti mikä oli lähinnä niitä asioita mistä pidän, kävin sielä tutustumassakin joku aika sitten ja sielä oli kivaa. Toivon todella että keskiarvo on tarpeeksi hyvä sinne pääsyyn, mutta olen ajatellut että jos kuitenki sattuu niin että tulee välivuosi, niin on mulla suunnitelmat valmiina siihenkin. Kesällä aijon lähteä Washingtoniin sekkujen luo joksikin aikaa, mutta jos en pääse opiskelemaan, jään sinne vähän kauemmaksi aikaa. Niin ja viimeyönä ei millään nukuttanu, niin tehimpä siskolle kynnet :D
Tuossa alla on lakat mitkä käytin, paitsi Rimmellin mattalakka, ja se unohtu kuvata, on nyt jotenki paljon ajateltavaa, nin kaikki meinaa unohtua.
Tässä on kynsimalleja, jotka olen tehnyt kaupasta saatuihin kynsilakkamallijuttuihin, en tiiä, mitä nuo on, mutta kuiteski kysyin vaan kaupasta, että löytyiskö nuita, ku en viitti tilata mistään semmosia kiekkoja, joihin on tarkotus tehä. Poistin vaan ne lakat mikkä nuissa oli aluksi ja siihen vaan tein nuita kaikkia malleja.

4 kommenttia:

 1. Ihanat noi palmukynnet :3 Taidanpas itekin tehdä kesällä joskus jotkut tommoset =D

  VastaaPoista
 2. Eikä, tein itekki just pari kolme päivää sitte uusilla lakoilla vähän tuon tyyliset leopardi kynnet, mutta sinisenäxD Otin ne kuiteski nyt pois, että voin kokeilla lisää uusia lakkojaa:)

  VastaaPoista
 3. Ota huomioon tossa kosmetologin ammatissa sitten se, että esim. kynsien teko on noin sadasosa siitä mitä siellä tehdään/opiskellaan. Koristelua ei harjotella paitsi omalla ajalla. Suurin osa on jalkahoitoa jalkahoidon perään. No, näin ainakin meillä oli kun opiskelin. Tsemppiä siihen hommaan kuitenkin!

  VastaaPoista
 4. Juu tiedän, mitä kaikkea sielä tehdään ja haluan sinne hyvin paljon, mulla opiskelee serkku kosmetologiksi ja se on kertonut sielä olemisesta. Ja tutustumisessa käytiin seuraamassa kosmetologien opiskelua, sielä saatiin tietoa opiskelusta ja kaikesta muustakin sielä tehtävästä, se vaikutti juuri siltä kun olin aatellutkin :) Kiitos :)

  VastaaPoista