maanantai 14. helmikuuta 2011

viimesyksyn teoksia <:

 Näissä oli aluksi tarkotuksena tehä pitkästä aikaa vaan yksväriset kynnet, mutta en malttanu olla tekemättä niihin jotaki kivaa kuviota, niin tuli tällaset tehtyä. Ihmeen hyvin onnistu kyllä :)) Kuvassa ei taaskaan näy pohjaväri kunnolla, oikeasti paaljon kirkkaampi pinkki. : / Näissä käytin pohjalla China Glaze pinkkiä ja päälle tein kuvioita Models own vaalepunaisella hammastikkua käyttäen.
Syksyllä ostin Models own sinisen glitterin ja tässä on ensimmäinen lakkaus sillä <: Pohjan lakkasin La femme läpikuultavalla vaaleanpunaisella, vähän ylemmäs kynttä tuputin vaahtomuovin palalla IsaDoran vaaleansinistä, sen päälle tuputin Beautyuk sinistä ja sen päälle laitoin Models own sinistä glitteriä. Oli tosi helppotekoiset, mutta piti vain odottaa jonkun aikaa kuivumistä kun piti laittaa niin monta kerrosta päällekkäin.
Ehdottomasti yhdet minun lempparikynsistä! Muistaakseni etsin ideaa kynsiin netistä, ja löysin ohjeet näihin ja aloin värkkäämään. Lakat, joita käytin: pohjalla China glaze pinkki, jonka päälle tuputin vähän Beautyuk hopeaa, La femme vaaleanpunaista ja glitterlakkaa. Siihen päälle sitten laitoin läpinäkyvää päällylakkaa, jolla kiinnitin pitsikankaanpalan kynteen, siihen päälle tein Mavalan mustalla kuvioita ja päälle vielä muutama kerros päällylakkaa. Näiden tekemiseen kului aikaa, kun piti näpertää pitsikankaan kanssa ja monesti se ei tahtonut tarttua kunnolla kynteen. Lakat kestivät kynsissä yllättävän pitkään hienoina, yli viikon. Innostuin näistä niin, että suostuin tekemään samanlaiset vielä ystävällenikin :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti