maanantai 8. lokakuuta 2012

apuaaaa

Onko kellään blogin kirjottajalla kokemusta, että loppuu kuvatila?? Mie en oo tosiaan ennen tätä blogia piettäny muita blogeja, ja nyt tähän tuli ettäei ole kuvatilaa, että ei kuvat lataa loppuun. Entiiä mitä teen, ja sitte ku koitin toisella koneella niin latas kyllä kaikki kuvat hyvin, että en oo varma missä se vika sitte oikeasti on. Mutta jos jollaki olis jotaki vinkiiä nii kertokaa kiitos!!

3 kommenttia:

  1. Itse en lataa kuvia ollenkaan bloggeriin, vaan käytän photobucketa kuvien tallennuspaikkana ja sieltä sitten linkitän kuvat blogiin. Ei ainakaan lopu kuvatila, koska photobucketissa sitä on rajattomasti ja olen kyllä ymmärtänyt, että blogerilla on joku rajoitus. Mutta en valitettavasti siis osaa tuon bloggerin kanssa neuvoa, kun en sitä käytä. Mut jos et mitään muuta keksi, niin ala tosiaan linkittää kuvia muualta. :)

    VastaaPoista
  2. Bloggeriin ei tosiaan mahdu paljoakaan kuvia. Että suosittelisin lataamaan kuvat jatkossa Photobucketin kautta, se on tosi helppokäyttönen. Ja mahtuu hirveästi kuvia, mulla on ainakin 500 eikä oo valittanu vielä kuvatilan loppumisesta (:

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon! Mie alan koittaan tuota nytten etä muuta kautta linkitän kuvat (: Mulla on tosiaan koko blogin pitämisen ajan riittäny kuvatila täälä Bloggerissa, että en oo sitte pahemmin aatellu tuota.

    VastaaPoista