tiistai 22. marraskuuta 2011

Informaatiota teille

Hei! Eli mie tulin nyt ilmotteleen mun tilanteesta blogin puolella ja muutenki. Täälä blogissa minun postaamiset on nyt jääny harvemmalle, koska omiin kynsiin vieläkin teen näitä teemaviikon kynsiä, ja ei vain ole ollu aikaa lakata muiden kynsiä silleen erikoisemmin. Tarkotuus oli, että nyt postailisin mahdollisimman paljon kavereilleni tekemiä kynsiä tän ajan ku itellä teemaviikkohommat menossa, mutta ku ei ehi, ja se osaksi johtuu siitä, että yritän nyt oikeasti panostaa koulunkäyntiin, ja nyt on menossa kokeita tämän viikon ajan.. Kemian koe meni jo, ja ei menny hyvin, koska oon ollu pois, jäin jälkeen ja en sitte saanu luettua ite kunnolla kokeeseen. Ja nyt torstaina olis sitte matikan ja äikän kokeet, ja niihin harjottelen niin paljo ku vaan jaksan ja sitten teen terveystiedon portfolion hienosti valmiiksi juuri ajallaan! Teemaviikko toteutuu toosi pian, on jo 4. lakkaukset kynsissä.

Ja pitää vielä jaksaa näitä perus lukuaineita tämän viikon ja sitte ahhh, takasin hoitojen pariin! Oikeasti ei vois olla ihanampaa nuo jaksot, joina on suurin osa hoitoja ja semmosta kiinnostavaa juttua. Ja mie aatelin, että voisin alkaa kirjotteleen kouluhommistakin tänne enemmän, jos vaikka jotaki sattuis kiinnostamaan. Viimeksi kirjoitin jonkuverran käsihoidoista ja laitoin kuvia. Ja tulevalla jaksolla jatkuu kasvohoidot, aijemmin opittuun tulee lisää kasvohieronta, sitten alkaa myös ehostus, jossa nyt käydään ainaki ripsipermanentti ja kulmien muotoilu ja kulmien ja ripsien värjäys ja sitten alkaa jalkojenhoito. (:

Tähän vielä tämmönen kuva, ku lakkasin vaan Orlyn Friskyllä varpaidenkynnet. Tykkään hirveästi tuosta lakasta! (: Saattaa nuihin vielä jotaki kuvioita ilmestyäkki.


8 kommenttia:

 1. Kyllä kiinnostaa, ja blogiasi varmasti lukee tytöt, jotka unelmoivat samasta alasta kuin mihin opiskelet. :) Koulujuttuja kehiin. ^^)

  VastaaPoista
 2. Aikuispuolen kosmetologiopiskelijaa kiinnostaa kovin koulujutut ;) Meillä ei oo opiskeltu ollenkaan ripsipermanentteja... Mutta sellasia asioita on aika paljon mitä me ei käydä :(

  VastaaPoista
 3. No kiva! (: Mie alan kirjotteleen tänne sitte koulustakin enemmän.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo orlyyn lakka, minäkin haluaisin opiskella varmaan kosmetologiksi sitten kun sen aika on (:

  VastaaPoista
 5. jeeep! alappa kirjottaa sun koulusta ja kuinka ihania luokkalaisia sulla on!! ;)

  VastaaPoista
 6. Lilli: Niin on! No mie ainaki tykkään hulluna :DD
  K: no varsinki nuista luokkalaisita vois kylla kirjottaa :DDD ja ottaa edustavia kuvia tänne.

  VastaaPoista
 7. no siis eihä meiän luokka ois mitää ilman meitä? ;)

  VastaaPoista