maanantai 23. toukokuuta 2011

Taas yllättäin kukkakynnet

Hei vaan! Mie en oo ainakkaan viikkoon kirjotellu, mutta kynnet oon tehny. Oikeasti ärsyttää ku en kirjota niin usein ku monet muut, vaikka käyn lukemassa muiden postauksia aika usein. Ehkä osaksi siks, koska ku teen kynnet niin niihin käytän joskus paljonki aikaa ja vaivaa ja tykkään niistä paljon niin en ota niitä muutaman päivän kuluessa pois, paitsi jos ne kuluu tai kasvaa silleen häiritsevästi. Ja nyt oon monta kertaa yrittäny tehdä uutta banneria, koska en ole koskaan vielä tehnyt ja tuo on se millä aloitin. Mutta seki homma on jääny kesken, niinku moni muuki homma mikä olis pitäny tehä. Mutta nyt ku kesä alkaa niin tosi moni asia helpottuu ja on vähemmän ajateltavaa niin ehin panostaa tänki blogin ulkonäköön :) Ja mulla käy aina välissä mielessä että haluaisitteko nähä niitä minun aikaisemmin tekemiä kynsiä? Ku mulla on montasataa kuvaa kaikista teoksista :) Voisin niitä jakaa mielellään, joten kertokaa kiinnostaako ne semmoset vähän vanhemmatki, ja minusta olis tosi kiva jos tulis ehotuksia postauksista (: Ja anteeksi että en ole tehnyt vieläkään sitä postausta minun kynsienhoitovälineistä, ja siinä on ainaki yks ongelma ja se on että en tykkää yhtään minun kamerasta.
Tässä nämä sitte olis, ja tietenkään kuvassa nämä kaikki värit näkyy vääränä koska kamerani on paska, anteeksi. Ja minusta kuvassa ei näytä yhtä kivoilta ku oikeasti.


Tässä olis lakat: China Glaze - Pink voltage
Lafemme - Hohtava roosa
Models own - Pastel pink, Pink fizz
w7
Depend - musta ja valkoinen art liner, beautypolish, ja 105
Mavala - Valkoinen 49
Ja tänne lopuksi vielä, että huomenna teen kahen kaverin, Elinan ja Jennan kans kunnon kynsihoidon varpaisiin ja sormiin :) ja on kiva päästä lakkaileen molemmille pitkästä aikaa kynnet ja varsinki Jennalle, ku se normaalisti on aina purru kynsiä, mutta nyt se on ollu jo viikon purematta. Ei silleen että ne olis kovin pitkät mutta silti kivempi lakata ku tietää että lakkaukset ei heti lähe pureskelun mukana pois (:

4 kommenttia:

  1. Olis mukavaa nähdä vanhempiakin lakkauksia :)) nyt kun olet uudistamassa blogin ulkonäköä niin voisiko olla mahdollista vaihtaa fonttia sillä nykyinen on hieman sekava :) Seuraan ilolla hienoja taiteilujasi!

    VastaaPoista
  2. Juu miepä laitan niitä vanhempiaki aina välissä ku ei oo muuta postattavaa ja vaihdan koko blogin ulkonäön, ja oon itekki aatellu fontin vaihtamista :)

    VastaaPoista
  3. juu mä kans kannatan fontin vaihtamista, vähän häiritsevä lukee ku on tollanen fontti :)

    VastaaPoista