tiistai 31. toukokuuta 2011

Peruskoulun viimeiset kynnet (:

Mooi! Tänään oli taas kiva lakkauspäivä, ku kolmet kynnet tuli lakattua, itelle, Elinalle ja Jennalle, mutta sitte se tosiaan oli pieni unohus joo että unohin ottaa kuvat niiden kynsistä :D en käsitä miten unohin, mutta kuitenki onneks huomenna saan sitte koulussa otettua kuvaa niistäki. Ja parempi ois että ne ei oo tuhrinu niitä. No tuskin, luotan nyt niihin :D Ja tännään ostin sen kauan haaveilemani Makeupstoren Gretan <33 ja mulla oli kicksiin se alennusjuttu ja sain sen 11eurolla. :) Saatan jopa lakata sillä sitte seuraavaksi ihan vaan yksväriset. Saa nähä, miten mulla lakat kestää kesätöissä puutarhalla. Ja Nyyh, pitää leikata nämä kauan kasvatetut pitkät kynnet semmosiksi aika lyhyiksi sen työn takia :'( Onneks kuitenki ehin kasvattaa töitten jälkeen semmoset hyvänpituset ennen sitä Washingtonin reissua.


Ja tässä todellakin pyydän anteeksi etä ei ole parempaa kuvaa kynsistä, ja olis kiva jos lakat edes näkyis oikeanvärisinä ja tuo uus lakka ei näytä yhtään tuossa kuvassa siltä miltä pitäis, ja oon muutenki kyllästyny värkkäämään tuon minun kameran kans ku pittää aina ottaa niin ihan liian monta kuvaa ja siittä löytyy tyyliin yks hyvä kuva.. Eli tässä vähän pakko harkita järkkärin ostoa, ja aattelin että jos voisin käyttää kesätyörahoja   siihen... en ostais mittään tosi kallista vaan semmosen aika perus. Ja kyllä se olis muutenki niin kiva, ku sais ulkonaki kuvata kaikkea kaunista (:


Tässä sitte lakat, en tiiä yhtään miten saan mahtuun yksiin kynsiin nuin monta lakkaa aina, ku näihinki meni 13 eri lakkaa, nuitten lisäksi vielä Lumenen musta,  Lafemmen päälyslakka ja kahta Lovien art lakkaa.

Ah tässä minun uus rakkaus :DD 

1 kommentti: