sunnuntai 28. elokuuta 2011

Kahdet kynnet + kynsitarvikkeita

Mooi! (: Pakko nyt sanoa että ei oo kyllä itellä hhienot kynnet nyt, eli ei oo nyt omista kuvaa. Ja syy on koska tänään tein koko päivän pihatöitä ja heittelin kiviä. Mutta kuvaa kuiteski niistä äitin kynsistä ja sitte tein myös pikkusiskollekki ku sillä oli synttäreille meno.

Ja otin kuvan minun laatikosta, jossa on kynsien hoito- ja koristelutarvikkeet.



Tämä pinkki laatikko sisältää kaikki, millä hoidan ja koristelen kynnet, paitsi kynsinauhaöljy ja -rasva ja kynnenkovettaja.  Ja tuola on kaikkea esim. lasi- ja peruskynsiviiloja, kynsisaksia, varpaanerottajat vai mitkä onkaan, kiillotusviiloja, kynsiharja, irtoglitteriä, kuivakukkia, siveltimiä, vaulappuja ja-puikkoja, hammastikkuja, koristelutusseja, vaahtomuovinpaloja, pitsikangasta, itse tehtyjä dotting tooleja ja kynsimalleja.
 Ja nyt kun mie opin kaikkea uutta kynsistä ja niitten hoitamisesta, niin voisin kyllä tehä postauksia niihin liittyen. Ekana tuli mieleen semmonen käsihoito ohje juttu. Mutta tässä mietin ja postaan ku on aikaa. (:

torstai 25. elokuuta 2011

Valkopinkit varpaankynnet (:

Mooi! Teinpä tässä vihdoin nämä kynnet loppuun ku oon viikko sitte alottanu :DD ei oo voinu varpaisiin tehä ku on ollu sukat jalassa. Mutta kivat tuli (:

Ja sitte yks inhottava juttu kävi, eli taas jälleen ku olin tankkaamassa mopoa, niin jotenki pikkurillin kynsi katkes niin että tuli vertaki :( en tiä miten mulla aina katkeaa tai lohkeaa kynsi ku oon tankkaamassa. Ja tuon yhen lyhyen takia aattelin että sama se laittaa kaikki vähän lyhkäsemmiks. Ja just sopivasti oli tännään koulussa käsihoitoa, niin saipa kaverit harjotella kynsien viilaustaki.





:(


Ja tässä kuvailin minun lakkojen uutta järjestystä (: Oli tuossa pieni homma järjestää ne merkin ja koon mukaan. Ja vielä en oo laskenu, monta mulla nyt on, mutta tässä ku jaksaa niin ilmotan tännekki, paljo niitä on kertyny.

Äsken tein äitille koko käsihoidon ja lakkasin kynnetki, niistä kuvaa seuraavassa postauksessa (:

Ja mullahan onki jo 34 lukijaa, en olis uskonu että niinki moni alkaa minun juttuja lukeen (:

maanantai 22. elokuuta 2011

Hopeaa

Moi! Tänään lähti ne pinkit kynnet koulussa, ku yhtäkkiä minun kynnet kasvo hullun nopeasti, olisko sen takia ku tuola koulussa tehtiin käsihierontaa. Mutta nyt sitte laitoin vähän helpommin puhistettavat kynnet, että ei mee koko tuntia. Ja niin tosiaan, tänään koulussa harjoiteltiin kynsien viilausta ja sitte oli joistaki ihosairauksista ja kynsisienistä yms. ällöttävästä :( mutta oli lyhyt päivä. Eipä mulla muuta nyt tännään.



perjantai 19. elokuuta 2011

Vaaleanpunaista

Hei! Viimeyönä tein uudet kynnet, ku vanhat alko vähän kasvaa pois jo, ja kyllästyin niihin. Niin nyt sitte vähän uutta (: Ja lisäksi vielä hyviä uutisia, eli Suomen kosmetologiyhdistys järjestää messut Helsingissä ja sinne saa menna vaan kosmetologit tai siihen ammattiin opiskelevat, ja meidän koululta järjestetään matka sinne 13-15 päivä lokakuuta ja oon tietenki menossa sinne! (: Kuulin että sielä on kamalasti kaikkea kauneudenhoitotuotteita ja kynsijuttuja ja kaikkea, niin ei haittaa vaikka metka maksaa mulle 80e, otan sen vaikka synttärirahoista, ku neki on sillon 11.10 (: Ja tuola koulussaki on mukavaa opiskella, kiva luokka ja opettajat ja kiinnostavia juttuja oppii.

Mutta mie en voi enään kommentoida omiin postauksiin, en tiiä yhtään miks, ja ku yritän niin siinä vaan lukee jotaki että et voi kommentoida tällä käyttäjällä tämän blogin kirjoituksiin tai jotaki tuommosta, ja sitte se käskee kirjautua uudelleen sisään tälle ainoalle googletilille ja sitte ku kirjaudun, nin taaskaan ei anna kommentoida, että anteeksi ku en oo voinu vastata mitään kommentteihin, mutta Kiitos kaikille, jotka jaksaa mullekki pistää kommenttia (: Ja jos tämä sama vielä jatkuu, niin jos kysytte jotaki niin vastaan sitte siihen seuraavassa postauksessa  minkä teen.

Mulla on ollu kyllä taas aika useasti pinkit kynnet, muttaku nyt haluttaa taas hulluna käyttää pinkkiä kynsissä :DD


SecheClear - Alulakkana
DaVinci - vaalenapunainen
ColorClub - Electro candy
Opi - tummanpinkki
SinfulColours - Pinky glitter
Depend - musta ja valkoinen art liner
Lumene - musta
Paris - valkoinen
SecheVite - päällylakkana
Käytin nyt ekaa kertaa tuota SecheViteä, oli se kyllä niin hyvä ku kaikki sanoo :DD paras päällylakka.

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Paaaljon juttua!!!

HEI!! Nyt oikeasti piiiitkästä aikaa (: Eli toissapäivänä mie tulin suomeen sieltä Washingtonista. Huhhuh että lennot voi olla raskaita, en oo paljo lentäny, ja siksi yhteensä 11 tuntia lentoja tuntu tosi pitkältä, varsinki ku jouduin yksin lentämään :( Mutta nyt mukavasti kotona ja kouluaki oon ehtiny käydä 2 päivää.

Koulut oli alkanu täälä jo 10. päivä, mutta ku tulin myöhemmin, niin jouduin olemaan poissa muutaman päivän, onneksi ne ei ollu ehtiny tehä paljoa mitään vielä, niin oli helppo päästä mukaan, ja niitä juttuja, joita en osannu, niin muut autto (: Tehtiin jo kasvohoitojaki heti ekana päivänä.

Mutta nyt vihdoin niistä lakkauksista ja ostoksista sieltä Amerikasta! Ja todellaki ostin paljo lakkoja, koska oli niin paljo halvempia ku Suomessa, ja kaikkia ei ees myyty täälä, varsinkaan Torniossa... Älkää siis säikähtäkö muutamaa kuvaa  :DD Oisin tietenki voinu tehä videon ostoksista, mutta just nyt mulla ei oo aikaa ladata sitä, ja tänään aattelin tehä tän postauksen kuiteski, joten kuvia siis :D



Ekana ostoksia:
Seche Vite & Seche Clear, ja nämä oli ihan pakko ostaa, koska ne makso tuon verran ku tuossa näkyy eli 8.99$ =6.20€ eli VÄHÄN halvempi ku suomessa :D
Sitten 2 Kiss nail art tussia, toimii hyvin, ja makso jonnekki lähelle 5 dollaria = 3.5€
Kolme Sally Hansenin lakkaa: Blue me away, Celeb city ja Yellow kitty. Tykkään kovasti nuita kaikista, tuo sininen peittää vain yhellä kerroksella hyvin, ja pysyy hyvin, hopean ostin vanhan tilalle, ennen oli Beautyuk, ja tämä uusi on paaljon parempi ja keltainen peittää vähän huonosti, joutuu ehkä laittamaan 3 kerrostakin, mutta rakastan tuota väriä! (:
Nämä kolme on Islannista ostettu, vaaleanpunaisen ostin vanhan Models ownin tilalle, ja on melkein saman sävyinenkin. Kaksi art lakkaa ostin, koska ei olla niin kalliita ja nuo oli kivat värit.
Ja minun ekat Color Clubit koskaan! Minusta tämä oli todellakin hyvä löytö, koska koko Electro candy kokoelma+ kirkas lakka myytiin 8.99$ = 6.20€! eli kappaleelta ei mitään verrattuna niihin hintoihin mitä täältä saa. Lemppereita on pinkki ja sininen (:
Volt of light, What a shock, Electro candy, Tangerine scream, Ultra violet ja Pure energy.
Kaksi Sally Hansenin pikalakkaa, alemman ostin äidille käytettäväksi, toisen sain ilmaiseksi, koska se on vähän viallinen.
Essie: Näistä tuli kyllä heti lempparilakkoja! Näiden lisäksi ostin yhden Essien, mutta annoin sen Merille tuliaiseksi.
Dive bar ja Trophy wife.
Wet' n wild, ostin näitä, koska ne makso dollarin (0.71€) tai alle sen.
Pary of three glitter, ja anteeksi, en muista tuon mustan nimeä :( Yritän tässä ulkomuistista näitä nimiä laittaa, ku en voi tarkistaa, koska on ihan liian myöhä, ja en voi kolistella lakkojen kans.
Nicole by opi, ostin 3 lakkaa Merille (:
Nämä kaksi Confettiä ostin Tuliaisksi kavereille. Mutta tykkään tosi paljo ite tietenki :D
Opi <3 Löysin viimeisinä iltoina tämän ihanuuden (:
Shimmer & shimmer

Kolme glitterlakkaa: Sinful colours pinkki glitter oli niin ihana, että oli ihan pakko ostaa. Milani 3D Digital, Hologrammilakka ja Pure ice ihana vaaleansininen glitter.


Lakat: Blue me away, Celeb city ja sininen art liner.

Paris valkoinen, China Glaze pinkki ja Wild and crazy oranssi.

Pohjalla Electro candy, kuviot Celeb city.




 Color club - Elecrto candy (:
 Sally Hansen - Yellow kitty
Ja sitte pari taiteellista kuvaa :DD
Tehtiimpä jalkahoito :D
Ehkä varmaan huomasitte, että minun kuvien laatu on parantunut huimasti! Koska ostin Nikon D5100! Löysin sen Amerikasta 555 €urolla! (::: oon niin ilonen siittä.