tiistai 15. helmikuuta 2011

ranskalaisia

Katsoin tässä vanhoja kynsikuvia ja tuli mieleen laittaa tänne muutama kuva erilaisista ranskalaisista manikyyreistä, joten tässä olis :))
 Hopeat ranskalaiset. Pohjan tein La femme hohtavalla roosalla, päät Beautyuk hopealla ja pisteet Wild and crazy valkoisella ja H&M Bella's Choice turkoosilla.
 Leopardiranskikset. Pohja on La femme vaalea, hohtava lakka, jonka tarkempaa nimeä en voi kertoa, kun pullosta on kulunut tekstit pois :( Päät on tehty H&M Bella's Choice turkoosilla ja mustat kuviot Wetwild mustalla.
 Tässä olis ihan normaali ranskalainen jossa pohja La femme vaalea, sama kun edellisissä kynsissä, ja päät Mavalan valkoisella.
 Pinkit leopardiranskalaiset. Nämä kynnet oon tehny ite kokonaan, paitti taisin antaa kaverin kerranki tehä nuo kuviot :D Pohja on La femme hohtava roosan vaaleanpunainen, kuvassa väri ei näy oikeana, kuvion keskiosat on tehty kaverin lakalla, jonka merkkiä en muista. Mustat kuviot on tehty La femme mustalla.
Näissä on pohja tehty kans La femme hohtavan vaalealla, käytän sitä aika paljon ranskalaisissa :D Päät on tehty H&M Bella's Choice turkoosilla ja kuviot ohutkärkisellä Lovie Art nail lakalla.

2 kommenttia:

  1. Voi ei:D Tuo miun 'leopardi' kuvio näyttää niiin sotkuseltaxD

    VastaaPoista
  2. Eikä näytä, siks laitoinki sen tänne :DD

    VastaaPoista